Ege Postası
Geri

Lüksemburg Prensesi Sibilla Bursa'da ebru yaptı

Lüksemburg Prensesi Sibilla, Bursa ziyaretinde Kent Müzesi’ne de uğrayarak geleneksel el sanatları konulu atölye çalışmasına katıldı ve ‘ebru’ yaptı.    'Avrupa Müze Akademisi (EMA) Bursa Buluşması' sebebiyle kente...
Lüksemburg Prensesi Sibilla Bursa'da ebru yaptı
Haberler / Güncel
2 Mayıs 2013 Perşembe 17:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Lüksemburg Prensesi Sibilla, Bursa ziyaretinde Kent Müzesi’ne de uğrayarak geleneksel el sanatları konulu atölye çalışmasına katıldı ve ‘ebru’ yaptı.

    'Avrupa Müze Akademisi (EMA) Bursa Buluşması' sebebiyle kente gelen Lüksemburg Prensesi, 3 gün boyunca şehrin tadını doyasıya çıkardı. Avrupa Müze Akademisi’nin Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen yıllık toplantısına katılan ve programı ilgiyle takip eden Lüksemburg Prensesi Sibilla, Bursa’da mütevazı tavırlarıyla ve zarafetiyle büyük ilgi gördü.

    Program kapsamında Bursa Kent Müzesi’ni de gezen ve Bursa’nın tarihiyle ilgili detaylı bilgiye ulaşan Prenses Sibilla, müzede geleneksel el sanatları konulu atölye çalışmasına katıldı. Türk kültürünün önemli öğelerinden olan ebru sanatına büyük ilgi gösteren Lüksemburg Prensesi Sibilla, lale motifli ebruyu yaparken de keyifli görüntülere imza attı. Prenses Sibilla, Bursa’yı çok sevdiğini, Türk kültürünün güzel değerlerini de yakından tanımanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Sibilla, ebru yaparken çok keyifli zaman geçirdiğini ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası