Ege Postası
Geri

MHP Bayraklı'dan muhtarlara teşekkür ziyareti

MHP Bayraklı İlçe Teşkilatı saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
MHP Bayraklı'dan muhtarlara teşekkür ziyareti
Haberler / Yerel Politika
14 Şubat 2013 Perşembe 15:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Milliyetçi Hareket Partisi Bayraklı İlçe Başkanı Taşkın Işık, mahalle muhtarları ile İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu’nu buluşturduğu kahvaltı sonrası muhtarlara tek tek dolaşarak teşekkür ziyaretlerinde bulundu.
MHP’nin bütün etkinliklerini yakından takip eden ve katılan muhtarları önemsediklerini dile getiren Başkan Işık, Bayraklı’da muhtarların oldukça zor şartlarda görev yaptığını bildiklerini ve sık sık telefonla arayarak ziyaret ederek onların sorun ve sıkıntılarını dinlediklerini söyledi.  Daha önce ziyaret ettiği Gümüşpala Muhtarı Hasan Çipil, Emek Mahallesi muhtarı Nail Kurtuluş, Soğukkuyu Mahalle Muhtarı Yaşar Gök, Onur Mahallesi Muhtarı Binali Bingöl, Postacılar Mahalle Muhtarı  Abidin Topçu’dan sonra geçtiğimiz gün Refik Şevket İnce Mahalle Muhtarı Hasan Çelik, Çiçek Mahalle Muhtarı Osman Akseki ve Çay Mahalle Muhtarı Osman Bedir’i ziyaret etti.
Ziyaretlerde Bayraklı’da kendilerine en yakın ilçe başkanı olarak Taşkın Işık’ı gördüklerini dile getiren muhtarlar ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. MHP 2009 Belediye Başkan Adayı Mehmet Toptaş’ın da katıldığı ziyaretlerde MHP heyetine büyük ilgi gösteriyorlar. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası