Ege Postası
Geri

DSP işbirliği arayışlarına kapıyı kapattı

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, her fırsatta halkla bir araya gelen Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, siyasi parti ziyaretlerini de sürdürüyor. CHP, AK Parti ve MHP’den sonra DSP İl yönetimini ziyaret eden Aslan, partililerle İzmir ve Türkiye gündemini değerlendirdi.
DSP işbirliği arayışlarına kapıyı kapattı
Haberler / Yerel Politika
14 Şubat 2013 Perşembe 10:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI- DSP İl Başkanı Selçuk Karakülçe ve yönetim kurulu üyeleri ile yaklaşık bir saat görüşen ve partililerin özellikle İzmir’e yönelik düşünceleri ve projeleri üzerine soru yağmuruna tuttuğu Aslan, yaklaşan yerel seçimlerin önemini vurguladı. Mart 2014 seçimlerinin geçmişteki seçimlere benzemeyeceğini belirten Aslan, bu seçimle hem ülkenin geleceğinin şekilleneceğini, hem de İzmir’in 2050’li yıllara ‘’Dünya’nın önde gelen kentlerinden biri olarak girip girmeyeceğinin  belirleneceğini’’ kaydetti. Aslan, “ İstesek de istemesek de yaklaşan yerel seçimler bu sorumlulukları yüklüyor üzerimize. Dolayısıyla seçimlerimizi  bu bilinç içerisinde yapmalıyızi. Çünkü bu ülke de, İzmir de bizim” dedi.

Ege-Koop olarak bu konuda ellerini taşın altına koymaktan çekinmediklerini, hem 11 ilçede imza attıkları 11 kentsel dönüşüm projesiyle, hem de alanında uzman isimlerden oluşan Ege-Koop Proje Merkezi’nin kamuoyuyla paylaştığı projeler ile kente olan borçlarını ödemeye çalıştıklarını dile getiren Aslan, “200’e yakın projemiz var. Kadınlarla, gençlerle, engellilerle, yaşlılarl,a kısacası toplumun her kesimi ile ilgili bu projeleri zaman içinde kamuoyuyla  paylaşacağız.” diye konuştu.

KARAKÜLÇE: HERKESLE KUCAKLAŞABİLİYOR…

Aslan’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren DSP İzmir İl Başkanı Selçuk Karakülçe ise, “Hüseyin  Aslan’ın çalışkan kişiliğinin ve bugüne kadar yaptığı hizmetlerin dışında en önemli vasıflarından biri de toplumun hemen her kesimi ile kucaklaşabilmesidir.” dedi.

“SEÇİMLERDE GÜÇBİRLİĞİ YOK…”

DSP’nin kongre sürecini tamamlamasının ardından çok daha güçlü olacağını dile getiren Karakülçe, “ Önümüzde bir yerel seçim var. Bu seçimde parti olarak, başta CHP olmak üzere hiçbir parti ya da oluşumla güçbirliği yapmayacağız, birilerine basamak olmayacağız. 2014 yerel seçiminde bizi çantada keklik görenlere en güzel yanıtı, 30 ilçenin tamamında güçlü, nitelikli halkın hayır diyemeyeceği kalitede adaylar çıkararak vereceğiz. İzmir kimsenin kalesi olmamıştır, olmayacaktır da. Sadece buna güvenerek, sadece ideolojik kavramlara dayanarak seçim çalışması yapma zamanı geride kalmıştır. İzmirli artık proje ve hizmet talep ediyor. DSP bu talebe en iyi şekilde cevap verecek isimlerle seçimde büyük  sürpriz yapacak. Bizim için değil, ama başkaları için seçim sonucları çok şaşırtıcı olacak.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası