Ege Postası
Geri

Balçova CHP İlçe Yönetimi'nden Aydın Özcan'a ziyaret

15 Nisan 2012 tarihinde yapılan CHP Balçova Olağan Genel Kurulu'nda seçilen İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Milletvekili Adayı Av. Aydın Özcan'ın bilgi ve birikiminden faydalanmak amacıyla, Mimar Sinan Mahallesi 1420 Sokak'taki İzmir TRT Müdürlüğü karşısındaki bürosunda ziyaret ettiler.
Balçova CHP İlçe Yönetimi'nden Aydın Özcan'a ziyaret
Haberler / Yerel Politika
11 Şubat 2013 Pazartesi 17:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - 15 Nisan 2012 tarihinde yapılan CHP Balçova Olağan Genel Kurulu'nda seçilen İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Milletvekili Adayı Av. Aydın Özcan'ın bilgi ve birikiminden faydalanmak amacıyla, Mimar Sinan Mahallesi 1420 Sokak'taki İzmir TRT Müdürlüğü karşısındaki bürosunda ziyaret ettiler.
Seçildiklerinden bu yana çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Aygül Eryılmaz, 250 üye kaydettiklerini, üye sayılarının 4000'e ulaştığını partilerine oy verenlerin tümünü üye kaydetmek istediklerini, geçen genel seçimlerdeki %53'lük, belediye seçimlerindeki %69'luk oy oranını, %73'e çıkartmayı hedeflediklerini belirtti.
Aygül Eryılmaz, '' Balçova'daki tüm seçmenlerimize ulaşmak, sorun ve isteklerini almak amacıyla, evlerinde ziyaret etmek istiyoruz. Belediye Başkanımız iyi çalışıyor. Bu durum çalışmalarımızı olumlu etkiliyor. Yönetim Kurulu üyelerimle uyumlu bir ekip çalışması yürütüyoruz '' dedi.
Aydın Özcan, '' Balçova İlçe Örgütü'nün çalışmalarından onur duyuyorum. İlçe Örgütü ile Belediye Başkanı birlikte iyi br ekip çalışması yürütüyorsunuz. Partiyi iktidar yapmak hedefimiz olmalı '' diyerek söze karıştı.
Pazartesi ve Çarşamba günleri gündüz yetişkinlere İngilizce, bağlama ve gitar kursu, Cumartesi günleri pazarlama ve satış kursu, Perşembe akşamları bağlama ve gitar, Cuma günleri gitar, Salı günleri oluşturulan esnaf, eğitim ve engelli komisyonlarının toplandığı ilçe örgütü yoğun bir çalışma yürüttüklerini ifade ettiler.
Balçova'yı demokratik kitle örgütleriyle ve meslek odalarıyla birlikte yönetmek, halkın sorunlarını belediye başkanı ve milletvekillerine ileterek çözüm üretmek isteyen yönetim kurulu, bunu başarmayı hedefine koymuş gözüküyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası