Ege Postası
Geri

Uğraş: Halkımın adayıyım

Eski İlçe Başkanı Bektaş Gül’ün adaylığını açıklamasının ardından son ilçe kongresinde Gül'ün rakibi de olan İl Genel Meclis Üyesi Umut Orkun Uğraş da 24 Şubat’ta yapılacak kongrede resmen aday olduğunu açıkladı.
Uğraş: Halkımın adayıyım
Haberler / Yerel Politika
10 Şubat 2013 Pazar 20:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca ilçe yönetiminden 9 üyenin istifasıyla başlayan olağanüstü kongre süreci devam ediyor. Eski İlçe Başkanı Bektaş Gül’ün adaylığını açıklamasının ardından, Umut Orkun Uğraş da 24 Şubat’ta yapılacak kongrede resmen aday olacağını söyledi. Partisinin ilçe merkezinde bir basın toplantısı düzenleyen Umut Orkun Uğraş, “Hiçbir kişinin, grubun ve zümrenin adayı değilim. Yerelde ve genelde iktidar olmak isteyen halkımın adayıyım” dedi. CHP’nin bir dernek ya da sosyal aktivite merkezi olmadığını belirten Uğraş, olağanüstü kongrede aday olacağını söyledi. Aynı zamanda İl Genel Meclisi üyesi de olan Uğraş, bir önceki Buca ilçe kongresinde de aday olmuş 10 oy farkla Gül'e karşı yarışı kaybetmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası