Ege Postası
Geri

MHP İzmir Kadın Kollarından Esnafa Destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Zerrin Çalışkan Yöndem, ilçe kadın kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Güzelbahçe’de faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek sıkıntı ve taleplerini dinledi. Kadın Kolları üyeleri esnafa destek amacıyla bir kafede topluca kahvaltı da etti.
MHP İzmir Kadın Kollarından Esnafa Destek
Haberler / Yerel Politika
2 Ekim 2013 Çarşamba 11:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Zerrin Çalışkan Yöndem başkanlığında, sabah saatlerinde Güzelbahçe’de bir araya gelen MHP’li kadınlar ilk olarak gelişigüzel seçtikleri bir kafede topluca kahvaltı ettiler. Amaçlarının sadece esnafın sıkıntılarını dinlemek olmadığını aynı zamanda onlara küçük de olsa katkı sağlamak istediklerini belirten Yöndem, “Hiçbir ziyaretimizi kendimizi göstermek, dinlediğimiz sıkıntıları ertesi gün unutmak için gerçekleştirmiyoruz. Gittiğimiz her yerde halkın, esnafın sıkıntılarını gönülden paylaşıyor, o an elimizden gelen katkıyı sunuyoruz. Bugün burada yaptığımız kahvaltı bize gönül vermiş, hiçbir beklentisi olmadan bizimle çalışan arkadaşlarımız için moral olurken bir yandan da işletme sahibine az da olsa katkı sağlamış olduk. Bu katkı maddi olarak algılanmamalı, bu her şeyden önce dar boğazdan geçen esnafımız yalnız olmadığını hissettirdiğimiz manevi bir katkıdır. Ziyaretlerimiz sırasında bizlere aktarılan sorunların bir kısmını milletvekillerimize aktarıyor, Meclis bünyesinde de bu konuların takipçisi oluyoruz” şeklinde konuştu. Misafirleriyle yakından ilgilenen ve tamamı kadınlardan oluşan kafe çalışanları ise bu anlamlı destek ve yakınlık için Yöndem ve partililere teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Kahvaltı sonrasında Mithat Paşa Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnaflarla bir araya gelen partili kadınlar, esnaftan içinde bulundukları sıkıntıları ve çözüm yollarına ilişkin görüşlerini aldılar. İzmir’de, sabahın erken saatlerinde başlayan şiddetli yağışa rağmen karşılarında MHP’li kadınları gören işletme sahiplerinin “ önemsendiğimizi hissettik” şeklindeki ortak ifadeleri Başkan Yöndem ve beraberindekileri oldukça mutlu etti. 

Yöndem, ziyaretlerin hem kendileri hem de esnaflar açısından çok olumlu geçtiğini belirtirken, kendilerine iletilen sıkıntı ve talepleri yetkili mercilere taşıyacaklarını ve takipçisi olacaklarını söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası