Ege Postası
Geri

Üniversiteli gençlere siyaset daveti var!

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolu eğitim öğretim yılının açılmasıyla birlikte İzmir’de üniversitelerde kurduğu stantlarda gençlere ‘siyaset’ çağrısı yapıyor. Siyasete ilgi duyan üniversitelilere ‘partinin etkinliklerine katılın. Biz sizi tanıyalım siz bizi tanıyın’ diyen İl Gençlik Kolları, çalışmalara katılacak gençlere eğitim verecek. Gençlere Ocak ayı ile birlikte AK Parti’nin İzmir adaylarının ekiplerinde görev verilecek. Gençlik Kolları, çalışmayla birlikte, Gezi olayları sırasında diyalog eksikliği yaşadığı gündeme gelen üniversiteli gençlerle ‘siyaset çatısı’ altında buluşmuş olacak , parti bünyesindeki genç oranını arttırmış olacak. İl Gençlik Kolu Başkanı Bilal Kırkpınar, " Gençlik kolunu siyasetçi yetiştirme okulu gibi görüyoruz.Siyasete ilgi duyan üniversiteli gençlere meydanda nasıl siyaset yapılır vatandaşın nabzı nasıl tutulur seçim nasıl kazanılır bunun imkanını vereceğiz" dedi.
Üniversiteli gençlere siyaset daveti var!
Haberler / Yerel Politika
1 Ekim 2013 Salı 13:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Gezi olayları sırasında ‘üniversiteli gençlerle yeterli diyalog kuramadı’ eleştirileri yapılan AK Parti’de İzmir İl Gençlik Kolu önemli bir çalışma başlattı. Gençlik Kolu, eğitim öğretim yılının açılmasıyla birlikte İzmir’de üniversitelerde kurduğu stantlarda gençlere ‘siyaset’ çağrısı yapıyor. Siyasete ilgi duyan üniversitelilere ‘partinin etkinliklerine katılın. Biz sizi tanıyalım siz bizi tanıyın’ diyen Gençlik Kolları, çalışmalara katılacak gençlere eğitim verecek. Daha sonra Ocak ayı ile birlikte AK Parti’nin İzmir adaylarının ekiplerinde görev verecek.

TEKELİOĞLU MESAJ VERMİŞTİ!
AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Tekelioğlu’nun son il danışma meclisi toplantısında “ Üniversite öğrencileriyle daha çok ilişki kuralım. Gençlik kollarına büyük önem düşüyor. Bu alanda yeteri kadar faaliyet gösteremediğimiz çok açık” diye mesaj verdiği AK Parti İl Gençlik Kolları çok önemli bir projeye adım attı. AK Parti İzmir İl Gençlik Kolu, kentteki üniversitelerin önlerinde kurulan stantlarda siyasete ilgi duyan gençlere ‘ gelin partinin çalışmalarına katılın.Siyaseti öğrenin’ çağrısı yapıyor. Hem broşürlerle hem de birebir diyaloglarla yapılan çalışma sonunda partinin çalışmalarına katılan gençler verilecek eğitimin ardından Ocak ayı ile birlikte AK Parti’nin İzmir adaylarının ekiplerinde çalışma imkanı yakalayacak.Gençlik Kolları, Gezi olayları sırasında diyalog eksikliği yaşadığı gençlerle ‘siyaset çatısı’ altında buluşmuş olacak hem de parti bünyesindeki genç oranını arttırmış olacak.


KIRKPINAR:AK PARTİ’DE GENÇLİK KOLLARI SİYASETİN OKULU

AK Parti’de gençlik kollarının siyasetin okulu gibi olduğuna dikkat çeken AK Parti İzmir İl Gençlik Kolu Başkanı Bilal Kırkpınar, “ Biz gençlik kollarını sokaklara çıkıp bağıran çağıran bir gençlikten ziyade siyasetçi yetiştirme okulu gibi görüyoruz. Kurduğumuz stantlarda üniversite gençliğine bir çağrıda bulunuyoruz. Üniversitede siyaset, kamu yönetimi okuyan ya da başka bir bölümde okuyup siyasete ilgi duyan Üniversitelilere ‘gelin bizimle beraber çalışmalara katılın sizi tanıyalım siz bizi tanıyın’ diyoruz. Eğitimlere tabii tutulacaklar. Daha sonra belediye başkan adaylarımız açıklanacak Ekiplerine dahil edeceğiz. .Siyasetin stajını görecekler. Meydanda nasıl siyaset yapılır vatandaşın nabzı nasıl tutulur seçim nasıl kazanılır bunu öğrenecekler” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası