Ege Postası
Geri

Çiğli'de herkezin yüzü gülecek

CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, Seçim çalışmaları kapsamında Çiğli’de bulunan Cumhuriyet, Kaklıç, Sasalı, Evka-2, Ahmet Efendi ve Aydınlıkevler Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti. Muhtarlarla istişarede bulunan Talak, “Çiğli’yi ortak akıl yönetecek” dedi.
Çiğli'de herkezin yüzü gülecek
Haberler / Yerel Politika
30 Eylül 2013 Pazartesi 12:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak deyim yerindeyse Çiğli’yi karış karış gezmeye devam ediyor. Bu bağlamda Cumhuriyet, Kaklıç, Sasalı, Evka-2, Ahmet Efendi ve Aydınlıkevler Mahalle Muhtarlığı’nı ziyaret eden Talak, hem muhtarların sıkıntılarını dinledi hem de fikir alış verişinde bulundu.

ÇİĞLİ’Yİ ORTAK AKILLA, GÜÇBİRLİĞİ İLE YÖNETECEĞİZ
Çiğli’yi ortak aklın yöneteceğini vurgulayan CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, Sorunları, sıkıntıları ve ihtiyaçları yerinde inceleyeceğiz. Ona göre hazırlık yapıp çalışmalarımızı yapacağız. Çiğli’yi iyi bir şekilde ortak akılla, muhtarlarla, mahalle temsilcileriyle, STK’larla, derneklerle güç birliği ile el birliği ile birlikte yöneteceğiz. Bizim projelerimizle sosyal donatı ve yaşam merkezleriyle Çiğli’yi güzel günler bekliyor. Hep birlikte Çiğli’yi güzel bir noktaya taşıyacağız. Bireyleri ayırt etmeyeceğiz, derneklere yardım yapacağız. Biz ayağı yere sağlam basan projelerle geliyoruz. Yapılabilir projelerle geliyoruz. Söz verip yapamayacağız işlerle değil. Mahalle olarak ayırmayacağız, projelerimizi Çiğli’nin geneline yayacağız” diye konuştu.

“ÇALIŞKAN BİR BAŞKAN’A İHTİYAÇ VAR”
Sıkıntılarımız var ama çözülemeyecek sorunlar değil diyen Muhtarlar, “sadece Çiğli’de çalışkan bir Başkan’a ihtiyacımız var” dedi. Ziyaret esnasında Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Dursun Ali Kazar sıkıntılarının gençler arasında yaygın olan işsizlik olduğunu, Kaklıç Mahalle Muhtarı Mehmet Aydoğdu ve Sasalı Merkez Mahalle Muhtarı Ahmet İzci İmar sıkıntılarını, Evka-2 Mahalle Muhtarı Narin Aydın sosyal yaşam alanlarının olmadığını, Ahmet Efendi Mahalle Muhtarı Ferman Kaya spor alanları olmadığı için gençlerin madde bağımlığına yöneldiğini ve Aydınlıkevler Mahalle Muhtarı Abdullah Gül ise birçok sıkıntıları olduğunu ancak en önemli sıkıntılarının üniversite kenti olma yolunda hızla ilerleyen Çiğli’nin öğrenci yurdu olmadığı için gelen öğrenci ve ailelerin sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi.

MUTLU ÇİĞLİ İÇİN PROJELER GELİŞTİRDİK
Muhtarları dikkatle dinleyen CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, birçok projemiz var. Her şeyden önce bizim sosyal dönüşüm projemiz var. Nedir bu sosyal dönüşüm projesi Çiğli’de bir denge yakalayabilmek için hazırladığımız, işsizlikten tutunda kadınların sıkıntılarına varıncaya kadar içerisinde Çiğlili vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak bir çalışmalar bütünüdür. Öncelikle Çiğli’ye bir meydan kazandıracağız. Kadınlara ev bütçelerine destek olmaları için meslek kursları açıp kadın kooperatifleri kuracağız. Gençler için spor aktivite alanları oluşturacağız. İşsizler için Atatürk Organize Sanayi Bölgesi ile köprü olup onlara ara eleman sağlayacağız. İşsizliğe çözüm getireceğiz. Yeşil alanları artıracağız, çay bahçeleri, sosyal donatı ve yaşam merkezleri, yaşlı bakım evleri ve öğrenci yurtları yapacağız. İmar sıkıntısı yaşayan vatandaşlarımızın imar sorununu çözeceğiz. Biz Çiğli’de kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Sıkıntılarını bizim sıkıntılarımız gibi çözeceğiz” dedi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası