Ege Postası
Geri

CHP'li Karadağ Arı Gibi Çalışıyor

''Yönetilen değil, kendi kendini yönetebilen bir Buca yaratacağız'' ilkesiyle yola çıkan CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Ayten Ekonomist Karadağ'a destek her geçen gün artıyor.
CHP'li Karadağ Arı Gibi Çalışıyor
Haberler / Yerel Politika
30 Eylül 2013 Pazartesi 10:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kesintisiz olarak 20 yılı aşkın bir süredir CHP'de siyaset yapan ve CHP çatısı altında bir çok önemli görevlerde bulunan son olarak CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı olan Ekonomist Ayten Karadağ, seçim projelerini anlatmak için yürüttüğü seçim kampayasında ziyaret ettiği Ufuk, Aydoğdu, Şirinkapı ve Cumhuriyet Mahallelerinde yoğun ilgiyle karşılandı. Mahalle sakinlerinin istek ve şikayetlerini dinleyen Karadağ, göreve seçilmesi durumunda Buca’yı cazibe merkezi ve marka ilçe yapacağı sözünü verdi.

‘Her Yıl Halk Şuraları Yapılacak’


CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Ekonomist Ayten Karadağ'da ziyaret esnasında yaptığı konuşmasında ‘Bizim ilk ve öncelikli hedefimiz Buca'da halkla iç içe, şeffaf bir belediye yönetimi yaratmaktır. Bu nedenle göreve geldiğimizde yönetim, teknik ve mali konularda alacağımız tüm kararlar ve gerekçeleri Buca halkının bilgisi dahilinde alınacaktır. Bizler, sosyal belediyeciliğinin olmazsa olmaz ilkesi olan halkın yönetimi katılımını sağlamak için her yıl halk şuraları yaparak Bucamızın geleceğine dar kararları halkımızla alarak yönetim sürecimizde dürüstlük ve doğruluğu temel prensibimiz olarak kabul edeceğiz. Bu prensibimiz ve şeffaflık anlayışımız beraberinde hizmette kaliteyi ve devamlılığı getirecektir. Ayrıca yönetim sürecinin son basamağı olan ‘denetim’ aşamasınıda tüm Buca hemşerilerimize açık tutacağız. Bizim yönetimimizde Buca Belediyesi’nin tüm kapıları halkımıza sonuna kadar açık tutulacak ve belediyemiz tüm birimleriyle hesap verebilir, hesap sorulabilir, denetlenebilir ve sorgulanabilir olacaktır. Çünkü biz kendimize güveniyoruz. Bizim için asıl önemli olan Bucalı hemşerilerimizin mutluluğudur’ dedi.

'Bilimsellikten Vazgeçmeyeceğiz'

Karadağ, bilimsel yönetimden yana olacaklarını ifade ederek konuşmasını ‘Biz tüm planlarımızı, projelerimizi, çalışmalarımızı bilime önem vererek yapacağız. Buca’nın geleceği için atılacak tüm adımlarda, planlamada, örgütlemede, koordinasyon ve denetim süreçlerinin her aşamasında bilimsel çalışmaları aktif olarak işletilmesini sağlayacağız. Bucamızı modern yönetim anlayışıyla yöneteceğiz. Bu anlamda 6ilk 6 ayımızda vizyonu ve misyonu net olarak tanımlanmış bir Buca Belediyesi'ni yaratmayı hedefliyoruz.'' diyerek tamamladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası