Ege Postası
Geri

Adnan Yılmaz, Çiğli teşkilat başkanlarıyla buluştu

Çiğli teşkilat başkanlarıyla bir araya gelen AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz,” Bizleri Atatürk, Cumhuriyet değerleri üzerinden ayrıştırarak, sen şusun sen busun diyerek koparma noktasına getiriyorlar.İnsanlara çok ağır hakaretler ile baskı altına alarak,burada demokratik olmayan seçim sonuçları alıyorlar” dedi
Adnan Yılmaz, Çiğli teşkilat başkanlarıyla buluştu
Haberler / Yerel Politika
29 Eylül 2013 Pazar 13:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGEPOSTASI- HABER SERVİSİ- AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz, AK Parti’de mahallerde görev alan mahalle Başkanları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Yılmaz, kahvaltıdan sonra yaptığı konuşmada üstü kapalı isim vermeden Belediye Başkanı Metin Solak ve CHP’yi hedef aldı. Yılmaz Belediye Başkanı Metin Solak’ın çalışmalarda kendilerine bilgi vermediğini ve sıkıştığı yerde yardım istemediğini dile getirirken, CHP’yi ise, Çiğli’de vatandaşa ideolojik baskı yaparak vatandaşa baskı yapmakla suçladı. Yılmaz konuşmasına söyle devam etti; “ Biz Çiğlimiz'i bulunduğu ortamdan en üst seviyelere çıkarmanın mücadelesini veriyoruz. Yarın seçim zamanı geldiğinde, bir çok insan bize çok şey söyleyecek.
“İNSANLARA ATATÜRK VE CUMHURİYET ÜZERİNDEN BASKI YAPIYORLAR”
Biz bu neden ile tek yumruk olmak zorundayız. Burada kimse kimden üstün değil, biz bir elmanın yarısı olarak yaşamayı kabul etmemiz lazım.
Bizleri Atatürk, Cumhuriyet değerleri üzerinden ayrıştırarak, sen şusun sen busun diyerek koparma noktasına getiriyorlar.İnsanlara çok ağır hakaretler ile baskı altına alarak, demokratik olmayan seçim sonuçları alıyorlar. Bizim görüşümüz Çiğli’de yaşayan herkesin birlik beraberliğe ihtiyacı var. Zaten bunu bozmanın da bir anlamı yok. Düşüncelerimizi sonun kadar savunacağız, ama bizim karşı düşüncemizde olan herkese saygı duyacağız.
“BİZ KİMSENİN GELECEĞİNİ SATIN ALMAK İÇİN GELMİYORUZ”
Biz gerçekten insanlara hizmet edeceksek haram peşinde koşmayacağız. Çiğli’de herkese ihtiyacımız var. Biz kimsenin geleceğini satın almak için gelmiyoruz. İnşallah mahallelerdeki sıkıntılarda, gerekli yardımı yaparak onların sorunlarını çözeceğiz. Bizim mahallelerimizdeki projelerimizi insanlara gerekli şekilde anlatmamız gerekiyor. Biz insanlarımızın çektiği sıkıntıları onlara ile görüşerek kayıt altına alıyoruz. Bu mahallere giden arkadaşlarımızın gerekli bilgi ve birikimine sahip olması gerekiyor. Çiğli’de yaklaşık 4 bin aile soysal güvencesi olmayan bir durumda yaşıyor. Diğer siyasi partilerin söylediği gibi Bunları derdi kömür sıkıntısı, erzak sıkıntısı falan değil, onları gerçek sıkıntısı, onları dertleri dertlenmeyen bir yönetim anlayışı var. Onları dertlerine çare olamamak.bu sorunların çözülmesi için gerekli projeleri hazırlayıp, size bu projeleri vereceğiz.



“PROJE DESTEĞİ İSTEMEDİLER”
Göreve geldiğimizden beri Çiğli’nin gelişimi için elimizde geldiğince gecemizi gündüzümüzü bir birine kattık. Ancak; biz bu kadar mücadele ederken Çiğli Belediyesinin bizden yardım isteyen bir tane evrakı yok. “Başkan şurada sorun var gel birlikte şu sorunu çözelim” diyerek bir tek talebi olmamıştır.devamlı şu söyle olacak bu böyle olacak gibi söylemlerle insanları oyalıyorlar.
Karşıyaka’da yapılması planlanan yat limanın Çiğli’ye yapılması için Bakanımız Binali Yıldırım bey ile görüşme fırsatımız oldu. Ve sayın bakanımız talimat verdi. Yat limanın Çiğli’ye yapılması konusunda talimat verdi. Hemen ertesi gün İzmir bölge müdürümüz gelerek bizimle görüştü. Ve Cuma günüde Ankara’dan bir heyet geldi.
“SINIRIMIZIN NERDEN GEÇTİĞİ BELLİ DEĞİL”
Mavişehir Karşıyaka sınırından, Çiğli’nin Menemen sınırına kadar, tamamen sit alanına almışlar. Bir tane çivi çakamıyoruz. Daha önce Carrefour daha önce Çiğli Belediyesi sınırlarındaydı, şimdi Karşıyaka’ya geçti. Her iki Belediye’nin aynı partiden olmasından dolayı ben burada art niyet olduğunu düşünüyorum. Biz elimizdeki imkanları başkaları için kullanır bir hale geldik. Ben Carrefour ve Mavişehir’in bir bölgesi Çiğli’nin bir bölgesi olduğunu düşünüyorum. Sürekli mahkeme,mahkeme, sınırımızın nerden geçtiği belli değil. Bizim bunlar bilmek en doğal hakkımız. Bize bu konu ile ilgili vermek zorundalar. En büyük zenginliğimiz 81 ilimizde yaşayan vatandaşlarımızın burada olması ve onlara burada yapacağımız işleri anlatmamız gerekiyor. 


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası