Ege Postası
Geri

Sağlam adımlarla ilerliyor

CHP'nin Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı Günsel Sağlam Seçim çalışmalarında sağlam adımlarla ilerliyor.
Sağlam adımlarla ilerliyor
Haberler / Yerel Politika
28 Eylül 2013 Cumartesi 16:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR - “Kadın Hassasiyeti” mesajıyla seçim turlarında önemli görüşmeler yapan Sağlam, özellikle son yıllarda etkinlikleri hızla artan ve idarelerin yapamadığı bir çok konuda önemli çalışmalara imza atan Sivil Toplum Kuruluşları ile yanyana geliyor.


Belediyeler ve sivil toplum örgütlerinin arasında güçlü bir bağ bulunması gerektiğine dikkat çeken CHP'li Karşıyaka aday adayı son olarak ADD Karşıyaka ve Şemikler, Fikri Altay- Yalı Mahallesi Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği (ŞEFİAD) ile buluştu.


Dernek ziyaretlerinde projelerinin insan odaklı ve kadın hassasiyeti içerdiğine vurgu yapan CHP'li Sağlam “Göreceksiniz başkan seçildiğim takdirde hep birlikte çok güzel işler yapacağız. Karşıyaka'da farklılık yaratacağız” dedi.


İLK ZİYARET A.D.D KARŞIYAKAYA


Ziyaretinde Atatürkçü Düşünce Derneği'nin günümüzde öneminin daha da arttığına dikkat çeken Avukat Günsel Sağlam, kendisinin de Atatürk'e ve ilkelerine sıkı sıkıya bağlı bir aileden geldiğini anımsatarak “İçinde bulunduğumuz vakit, toplum olarak bağımsızlığımıza, ülkemize, değerlerimize ve Atatürk'ümüze daha çok sahiplenme vaktidir “dedi.

A.D.D Karşıyaka Şube Başkanı Mustafa Kemal Öcal ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Dernek yöneticileri, derneklerinin desteklenmesini, Karşıyaka'nın da daha yeşil ve de düzenli bir kent olmasını dilediklerini belirttiler.


CHP Karşıyaka Kadın aday adayı Avukat Günsel Sağlam da “ Zaten en büyük hedefimiz yemyeşil pırıl pırıl bir Karşıyaka yaratmak.. dedi. Derneklerin ne kadar zor koşullar altında faaliyetlerde bulunduğunu bildiğini de söyleyen güleryüzlü CHP'li aday adayı, “ Aslında STK'lar bir anlamda toplumların sesi, kulağıdır. Bizler de yönetime geldiğimizde derneklerle birlikte çalışıp birlikte üreteceğiz. Sizlere kayıtsız kalmayacağız. Yönetimler de Ben değil Biz olmak önemlidir” açıklamasında bulundu.


ŞEFİAD'DAN BÜYÜK İLGİ...

Karşıyaka ve Şemikler, Fikri Altay- Yalı Mahallesi Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği (ŞEFİAD) Başkanı Kenan Kahraman ve üyeler ile bir araya gelen CHP Karşıyaka kadın aday adayı Günsel Sağlam gördüğü ilgiden mutlu olurken derneğin sıkıntı ve şikayetlerini de can kulağı ile dinledi.

Dernek yöneticileri özellikle Şemikler alt geçidi sorununun bir an önce çözülmesini beklediklerini ayrıca dernek ayrımı da yapılmamasını istediler.

Bu konuda böyle bir zihniyete sahip olamayacaklarına vurgu yapan Avuklat Günsel Sağlam

“ Dernekler toplumun yansımalarıdır. Her dernek kendi kültürel ve sosyal değerlerini sahiplenir ve yaşatır. Bunlar bizim kültürel zenginliğimizdir. Bizim için bütün dernekler eşittir. Sosyal Demokrat anlayışımızdan gelen bir anlayıştır. bu” şeklinde konuştu.

Bir kadın aday görmek bizi mutlu etti diyen dernek yöneticileri düşüncemiz, siyasi eğilimimiz ne olursa olsun desteğimiz size” şeklinde konuştular.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası