Ege Postası
Geri

AK Parti Siyaset Akademisi’nin Türkiye birincisi İzmir’den çıktı

AK Parti Siyaset Akademisi’nin 2013 yılı Türkiye birincisi İzmir’den çıktı. AK Parti Genel Merkez Ar-Ge Başkanlığı tarafından yapılan değerlendirme sonucu, AK Parti Narlıdere İlçe Kadın Kolları Başkanı İlknur Arslan’ın akademi programında Türkiye birincisi olduğunu açıklandı.
AK Parti Siyaset Akademisi’nin  Türkiye birincisi İzmir’den çıktı
Haberler / Yerel Politika
27 Eylül 2013 Cuma 12:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR -  “15. Dönem Yerel Yönetimler-3 Lider Ülkenin Lider Bireylerini Yetiştiren Akademi Programı” Türkiye birincisi olan Arslan, siyaset akademisinde ülke meseleleri, yerel yönetimler, sosyal ilişkiler, demokratikleşme, uluslararası ilişkiler ve ekonomi alanında eğitim gördüklerini kaydetti.



İzmir en başarılı il


29 Mart 2013 tarihinde İzmir’de başlayan “15. Dönem Yerel Yönetimler-3 Lider Ülkenin Lider Bireylerini Yetiştiren Akademi Programı”nın Koordinatörü olan, AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Ar-Ge Başkan Yardımcısı Jale Taşoğlu, akademinin birincisinin İzmir’den çıkmasını değerlendirdi. Eğitim programının 14 hafta sürdüğünü ve 23 Haziran’da tüm Türkiye’de akademi sınavı yapıldığını hatırlatan Taşoğlu, “Bu sınav sonucunda öngörülen ödül gereği, akademinin açıldığı yerlerde ilk üçe girenler Ankara’ya gitmişlerdir. Sınavda İzmir ili için başarı göstererek ilk üçe giren katılımcılarımızın teşkilat mensubu olmaları memnun edici olmuştur. Ankara’da 31 Ağustos 2013 tarihinde AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan ‘Yerel Yönetimler- 3’ programına ait derecelendirme sınavı sonucunda ise İzmir Siyaset Akademisi’nden AK Parti Narlıdere İlçe Kadın Kolları Başkanımız İlknur Aslan dereceye girerek Türkiye birincisi olmuştur. Koordinatörlüğüm altında düzenlenen İzmir Siyaset Akademisi’nden Türkiye birincisinin çıkması, üstelik bu arkadaşımızın kadın olması benim için çifte mutluluk oluşturmuştur. Siyaset Akademisi eğitim programın İzmir’de sorunsuz bir şekilde sürdürülmesi ve elde edilen sonuçta görüldüğü gibi başarılı bir şekilde neticelenmesi noktasında her zaman desteklerini gösteren AK Parti İzmir İl Başkanı Sayın Ömer Cihat Akay’a ve AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sayın Bekir Pakdemirli’ye de teşekkürlerimi sunuyorum. Akademinin birincisi İlknur Arslan’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası