Ege Postası
Geri

Ege Makedonya göçmenleri'nden Ali Talak'a destek

CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak seçim çalışmaları kapsamında Çiğli’de bulunan Ege Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.
Ege Makedonya göçmenleri'nden Ali Talak'a destek
Haberler / Yerel Politika
28 Eylül 2013 Cumartesi 13:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Burada dernekler ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Talak, “Çiğli’de bulunan bütün dernekleri ayırt etmeden hepsine maddi-manevi destek olacağız” dedi.
Ege Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kemal Uzunkaya ve dernek üyeleriyle bir araya gelen CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, "Ben de 2 yıl dernek başkanlığı yaptım. Halen de Ege Bölgesi Sivaslılar Federasyonu Genel Sekreteriyim, bu nedenle iyi biliyorum ki dernekleri ayakta tutmak çok kolay bir iş değil. Bizim birçok projemiz var. Bunlardan bir tanesi de sosyal dönüşüm projemiz. Bu projenin içerisinde yer alan derneklerle ilgili çalışmamız ise şöyle; Çiğli’de bulunan bütün dernekleri tek çatı altında toplayacağız. Onlara kullanmaları için 50’şer metrekare yer tahsis edeceğiz. Tabi alan içerisinde toplantı salonu olacak her türlü faaliyetlerini yürütecekleri bir merkez yapacağız. Kiraları en düşük miktar üzerinden olacak. Dernekleri ayakta tutup yaşatacağız. Sivil Toplum Kuruluşları ve dernekler toplumun sesidir. Demokrasinin vazgeçilmez unsurudur. Bu nedenle onlara her türlü maddi- manevi desteği sağlayacağız” diye konuştu.
Ege Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kemal Uzunkaya ise öncelikle Ali Talak’a çıktığı yolda başarılar dileyerek, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Çok iyi düşünülmüş bir proje. Dernekler gerçekten zor ayakta duruyor. Bizleri de hem maddi hem de manevi olarak rahatlatacak bir proje" diyerek teşekkür etti ve her zaman maddi- manevi derneğimizin yanında olan Ali Talak’a dernek olarak her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.
CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak’ın Ege Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ne ziyareti sırasında dernek başkanı Kemal Uzunkaya’nın yanı sıra yönetim kurulu üyesi Mustafa Vahid, CHP Çiğli Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı ve dernek üyesi Yaşar Kabaker ile çok sayıda dernek üyesi hazır bulundu.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası