Ege Postası
Geri

Şefkat Çetin; “İzmir Başaracak”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, “İzmir’de MHP’nin yükselişte olduğunu biliyoruz. Teşkilatımıza güvenimiz tam. Seçimlerden başarılarla çıkacağımıza inanıyorum” dedi. İzmir’e gelen Çetin, İzmir İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına katıldı. MHP Genel Merkezinin çalışmaları hakkında yönetim kurulu üyelerine açıklamalarda bulunan ve İzmir teşkilatının faaliyetleri hakkında da bilgi alan Şefkat Çetin, iyi bir organizasyon ve sandık çalışmasıyla başarılarınız zafere dönüşecektir” diye konuştu.
Şefkat Çetin; “İzmir Başaracak”
Haberler / Yerel Politika
29 Eylül 2013 Pazar 11:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Toplantıda il yönetim kurulu üyeleri ve il disiplin kurulu üyelerine hitap eden Çetin, İzmir il teşkilatının yaptığı çalışmalarla dikkat çektiğini ve Bayrak Mitingi’de kazanılan başarının tüm teşkilatlara örnek olduğunu vurguladı. Çetin, “İzmir siyasi tarihine geçen çok önemli bir organizasyon gerçekleştirdiniz. Bu sebeple bütün ülkücülerin duasına, takdirine ve taltifine mazhar oldunuz. MHP’nin İzmirliler’le buluşması ve aynı değerleri paylaşmasının ortaya çıkması çok önemlidir. Siz bunu sağladınız. Şimdi sıra bu başarıyı sandığa taşımak için yaptığınız çalışmaları uygulamaya koymaya geliyor. Bunu da başaracağınıza inanıyoruz.”

‘MHP’nin milletimizle kucaklaşması engellenemez’

Seçim sürecinin çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Çetin, sözlerini şöyle sürdürdü; “MHP’nin kuruluş felsefesinin ne olduğu ve partimizin nerede durduğu çok iyi bilinmektedir. Kurulduğumuz günden bu yana her dönemde partimiz ve mensuplarımız üzerine psikolojik operasyonlar deneniyor. Milletle kucaklaşmamız engellenmek isteniyor. Bu seçimlerde de akla hayale gelmedik oyunlarla karşı karşıya kala biliriz. MHP’nin milletimiz nazarında itibarsızlaştırma operasyonlarının hiç biri başarıya ulaşamayacaktır. Ülkücüler bu oyunlara gelmeyecek, yalan ve iftiralarına kanmayacak, etkisi altında kalmayacaktır. Birçok siyasi parti yerle yeksan olup, yok olmuş durumdayken MHP ve Milliyetçi-Ülkücü Hareketin dimdik durması engellenemez iktidar yolumuzun bir göstergesidir.”

“Seçimlere motive olalım”

“Bu yolda ilerlerken teşkilat mensuplarımız, kimin nereden aday olduğundan ziyade birimlerimizi nasıl daha sağlıklı çalıştırabilir ve oy alabiliriz düşüncesinde olmaları gerekiyor. Mensuplarımızdan başlayarak, tüm kadrolarımız bu seçimlere çok iyi motive edilmelidir. Her bir arkadaşımıza şimdi her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. İyi motivasyon ve başarılı bir sandık organizasyonuyla çok iyi sonuçlar alacağınıza inanıyorum” şeklinde konuşan Teşkilat Başkanı Şefkat Çetin, partililerle yaptığı sohbetin ardından İzmir’den ayrıldı.

Karataş; “Güç ve heyecan kattınız”

Teşkilat Başkanı Şefkat Çetin’in il teşkilatı ziyaretini değerlendiren İl Başkanı Karataş ise ziyareti heyecanla karşıladıklarını ifade ederek; “Sayın Teşkilat Başkanımız, Belediye başkan aday tespit çalışmalarımızı yakından inceledi. Görüş ve önerileriyle birlikte çalışmalarımıza verdiği destek bize güç ve hız verdi. Kendisine şükranlarımızı sunduk. Çalışmalarımız şimdi daha verimli geçecek” diye konuştu.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası