Ege Postası
Geri

Sait'ten Kocaoğlu'na belgeli gönderme

AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait'le, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu arasındaki kavga kızışıyor. Kocaoğlu'nun Sait'in 9 Eylül Dünya İzmirliler Günü çabalarını 'çakma kutlama' olarak nitelendirmesine Sait'ten karşı atak geldi. Sait, Kocaoğlu'nun kutlama telgrafını yayınladı
Sait'ten Kocaoğlu'na belgeli gönderme
Haberler / Yerel Politika
30 Eylül 2013 Pazartesi 10:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoplu bir kez daha karşı karşıya geldi. 9 Eylül'e alternatif kutlama programı yapıyor diye Kocaoğlu'nun eleştirilerine hedef olan Rifat Sait, Kocaoğlu'nun 9 Eylül Dünya Şİzmirliler Günü için gönderdiği kutlama telgrafını kamuoyuyla paylaştı. Sait yazılı açıklamasında şu görüşler yer verdi. 

'MALUM MİLLETVEKİLİ' SİTEMİ
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu ki biz kendisini ismiyle ve sayın ifadesiyle anmamıza rağmen kendisi bizleri “malum milletvekili “ şeklinde Belediye Başkanına yakışmayan bir şekilde anıyor ve geçen yıl 9 Eylül İzmir’in kurtuluş gününde şahsımıza söylediği kaba ve küfürlü sözleri utanmadan sanki övünülecek bir şeymiş gibi hatırlatıyor.

ŞAHSIMA YAPTIĞI TERBİYESİZLİK
Kendisinin malum rahatsızlığı nedeniyle geçen yıl 9 Eylülde şahsımıza yaptığı terbiyesizliğini gündeme getirmemiş ve İzmir kamuoyunun yorumuna bırakmıştık. Hatırlanacağı üzere Sayın Başkan kendi milletvekiline, kendi işçisine ve kendi ilçe belediye başkanlarına da benzer davranışlar sergiledi. Kendisinin bu çirkin davranışlarını herkes yakından izlemektedir. Bütün bu yaptıklarını sevgili İzmirli hemşerilerimin yorumuna havale ediyorum.

HENÜZ CEVAP ALAMADIK

Bizler basın yoluyla kendisine cevaplamak üzere bazı sorular yönelttik. Bu soruların başında 2009 yerel seçimleri öncesi İzmir halkına yapmak üzere söz verdiği vaatlerinin akıbetini sorduk. Cevap alamadık. Çöpü, Metroyu, Teleferiği, yeni fuar alanını sorduk cevap alamadık. Kendisi çıktı, hiç te sıkılmadan “İzmir’de Trafik sorunu yoktur” deme gafletinde bulundu. Biz de dedik hodri meydan, basını yanımıza alalım, İzmir trafiğine birlikte çıkalım, hala cevap yok.

ISRARLA ÇAKMA DİYEREK
Sorularımıza ve trafik davetimize cevap veremeyen başkan, ısrarla Sayın valimizin de onurlandırdığı ve de İzmir’den 950 seçkin misafir ve STK temsilcisinin katıldığı “Dünya İzmirliler Günü “ için hala sıkılmadan ısrarla çakma bir gün diyerek dalga geçmeye çalışıyor. Oysa bizzat kendi imzasıyla “Dünya İzmirliler Günü “ için gönderdiği kutlama telgrafı bu konuda ne kadar çelişki içinde olduğunu göstermektedir. “Dünya İzmirliler Günü” nü eleştiren Sayın Kocaoğlu, gönderdiği telgrafla bu günü kutlamakta ve gelemediği için üzgün olduğunu belirtmektedir. Bu telgraf ekte bilgilerinize sunulmuştur. İşte maalesef İzmir’i böyle ne yaptığını bilmeyen ve kendisiyle alay konusu olacak kadar çelişkiye düşüren bir kişi İzmir’i yönetmektedir. Biz, yorumu tekrar değerli İzmirli hemşerilerimize bırakıyor, Sayın Kocaoğlu’na daha dikkatli olması gerektiğini naçizane hatırlatıyoruz.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası