Ege Postası
Geri

AK Parti'nin kalesinde kahvaltı

CHP Karabağlar, AK Parti'nin açık ara farkla birinci olduğu mahallelere ziyaret etit.
AK Parti'nin kalesinde kahvaltı
Haberler / Yerel Politika
29 Eylül 2013 Pazar 13:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Yerel seçim çalışmalarını hızlandıran partiler, pazar kahvaltılarına da başladı. CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı, Ak Parti'nin açık ara farkla birinci olduğu mahallelerde kahvaltı ikram etti ve oy istedi.
İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde son yerel seçimi kazanan CHP, 30 Mart 2014'ü riske atmamak için çalışmalarını, AK Parti'nin birinci çıktığı mahallelere yoğunlaştırdı. CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı, masrafları kendileri karşılayarak, Aydın Mahallesi'nde bin kişiye pazar kahvaltısı ikram etti. Aydın, Peker, Uğur Mumcu mahallelerinden katılımın gerçekleştiği kahvaltıda, CHP İzmir milletvekilleri Hülya Güven ile Musa Çam da yer aldı.
CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, pazar kahvaltılarının halkla buluşma projelerinden biri olduğunu belirterek, “Son yerel seçimde bu mahallelerde AKP birinci çıktı. Ancak bizim burada yaptığımız ev ziyaretleriyle CHP'ye karşı sempati oluştu. Bu sıcak ilgi, ‘Size oy verebiliriz’ noktasına geldi. Bu nedenle çalışmalarımızı daha da artıracağız” dedi.
CHP İzmir Milletvekili Güven, iktidarın engellilere yasayla verdiği hakları yönetmelikle geri aldığını öne sürerken, Musa Çam da partisinin 13 milyon yoksulun ortalama ayda 600 lira alacağı Aile Sigortası projesini anlattı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası