Ege Postası
Geri

Yüksel Demirsoy Sanal ortamda da iddialı...

CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Demirsoy'un 3 senedir yayında olan www.yukseldemirsoy.com adresli web sitesi modern çizgiler ve yenilikçi tasarımlarla yenilendi..
Yüksel Demirsoy Sanal ortamda da iddialı...
Haberler / Yerel Politika
30 Eylül 2013 Pazartesi 10:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Uzun süreden bu yana sürdürülen tasarım ve geliştirme çalışmalarından sonra yayına giren www.yukseldemirsoy.com, yenilenen arayüzü, görsel olarak daha canlı, masaüstü, tablet bilgisayarlar ve mobil cihazlar ile uyumlu halde olmasıyla ve kullanıcı dostu hale getirilmesi ile dikkat çekiyor.

Ziyaretçilerin sıkılmadan gezip bilgi alabilecekleri , Yüksel DEMİRSOY ile sanal ortamdan bilgi alışverişi, görüş ve önerilerini paylaşabilecekleri bir platform haline gelen web sitesinde , kullanıcıların en fazla tıklanan kısımlara akıcı ve modern bir şekilde erişmesi sağlanıyor.

Yüksel DEMİRSOY  yenilenen web sitesiyle ilgili " Her şey iletişimle başlar. İletişim araçlarının bu kadar geliştiği çağımızda biz de bu imkanları kullanmak üzere harekete geçtik. Halkımızla 24 saat kesintisiz iletişim kurabilmek için çalışma başlattık.Menü içeriklerini baştan, sayfa sayfa ele alarak güncelledik  ve ziyaretçilerin beklentilerine uygun olarak yeniden tasarlanmasını sağladık" dedi.

CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel DEMİRSOY'un yenilenen web sitesinde sosyal medya bağlantıları, video, fotoğraf galerileri ve güncel bilgilere de yer verilerek vatandaşlarla kolay ve hızlı iletişim sağlanması amaçlanıyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası