Ege Postası
Geri

'Ünsalan' Önceliğim CHP

Yerel seçimlere sayılı günler kala aday adaylarının çalışmaları hız kazanarak devam ediyor.
'Ünsalan' Önceliğim CHP
Haberler / Yerel Politika
30 Eylül 2013 Pazartesi 12:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Yerel seçimlere sayılı günler kala aday adaylarının çalışmaları hız kazanarak devam ediyor. CHP Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı Müjdat Ünsalan Karşıyaka çarşı esnafına yaptığı ziyaretlerde coşku ile karşılandı. Her gün 60 binin üzerinde insanın geçtiği, binin üzerinde esnafın bulunduğu Karşıyaka çarşının Karşıyaka gündemini belirlediğini belirten Ünsalan gördüğü yoğun ilgi ve destek ile ilgili mutluluğunu dile getirdi. Karşıyaka'nın sosyal ve kültürel merkezi çarşıdan destek almanın önemli olduğunu söyleyen Ünsalan ziyaretlerinin süreceğini de anlattı.

Önceliğim CHP

Esnaf buluşmalarının şölen havasında geçtiğini söyleyen Ünsalan “Karşıyaka Çarşı esnafı hesap soran, sorgulayan, hakkını arayan bir esnaftır. Ben de yaklaşık 35 yıldır Çarşı'da yer alan bir işadamıydım. Birebir ve yorucu bir çalışma yöntemi seçtik. Birebir ellerini sıkmak istedim. Yaklaşık 2400 esnaf ile görüştük tüm Karşıyaka'da ve desteklerini gördük. Benim önceliğim CHP. Sonra da CHP’li bir başkan aday adayı olarak daha iyiyi, daha güzeli, daha doğruyu nasıl yaparımı anlatıyorum gittiğim yerlerde. Belediye başkanımızı eleştirmem ve eleştirilmesine de izin vermem. Bunu da içtenlikle aktarıyoruz esnafa. Bu sıcak ilişki güzel sonuçlar doğuruyor” diye konuştu.

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini söyleyen Ünsalan önümüzdeki haftadan itibaren çalışmalarına 50 kişilik bir kadın ordusu ile devam edeceklerini anlattı. Ünsalan “Tüm Karşıyaka'yı dolaşıyoruz. Şimdi yaklaşık 50 kişilik bir kadın ordusu ile Karşıyaka çıkarması yapacağız. Yaptığımız şey aday adaylığı çalışması değil CHP adına bir seçim çalışması oluyor. Aday tüm seçmene gitmelidir. Ben şimdi bunu yürütüyorum. “Söz ve karar sahibi tabandır” biz Karşıyaka'yı halk ile birlikte yöneteceğiz. Bizim projelerimizden önce ilk öncelik Karşıyaka halkının ne istediğidir. Çarşı Karşıyaka'da çok önemlidir” diye konuştu. n Yağmur UYGUR


Eleştiri üzerinden prim yapmıyoruz

Ünsalan “Karşıyaka Belediyesi’nin çağımızın ötesinde bir yerel yönetim anlayışı ve tüm Karşıyakalı hemşerilerimizin demokratik katılımı ile yönetilmesi için vereceğimiz mücadelede sizleri de aramızda görmek istiyoruz. Ne mevcut Belediye Başkanım Cevat Durak hakkında ne de başka CHP’li arkadaşım hakkında ne söz söylerim ne de söyletirim. Bugüne kadar Karşıyaka için kim bir çivi çaktı ise Allah onlardan razı olsun. Bizim amacımız eleştiri yapıp bunun üzerinden prim yapmak değildir. Bizler sadece belediyeyi tüm Karşıyaka halkı ile birlikte çok daha iyi yönetebileceğimizi savunuyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası