Ege Postası
Geri

MHP İzmir'de 3 noktada eş zamanlı toplantı!

MHP'de Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin kurmayları 17-18 Aralık'ta İzmir'e çıkarma yapacak. Pazar günü 3 ayrı noktada eş zamanlı toplantılarda partinin 15 Temmuz duruşunu, anayasa çalışmalarına neden destek verdiğini teşkilata ve halka anlatacak. MHP'de Bahçeli'nin kurmayları teşkilata ve halka anlatacak
MHP İzmir'de 3 noktada eş zamanlı toplantı!
Haberler / Yerel Politika
13 Aralık 2016 Salı 17:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI -MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kurmayları, partinin 15 Temmuz duruşunu, anayasa çalışmalarına neden destek verdiğini teşkilata ve halka anlatacak. 

MHP Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Kenan Tanrıkulu, Mehmet Günal, Mevlüt Karakaya ile birlikte MYK Üyeleri Özgür Bayraktar, Halil Öztürk, Kadir Şekerci ve İzmir Milletvekili Oktay Vural, 17-18 Aralık'ta İzmir'de olacak.

MHP'nin kurmayları 17 Aralık Cumartesi günü saat 11:00'de basın toplantısı düzenleyecek. Gün içinde basın ziyaretleri ve teşkilat buluşmaları gerçekleşecek.

3 AYRI NOKTADA EŞ ZAMANLI TOPLANTI

18 Aralık'ta ise saat 13:30'da metropol, Bakırçay Havzası ve Menderes Havzası'nda eş zamanlı olarak yapılacak toplantılarda 15 Temmuz darbe girişimi öncesi ve sonrası, MHP'nin anayasa değişikliğine neden destek verdiği, artan terör olayları karşısında neler yapılması gerektiği teşkilata ve halka anlatılacak. İl Başkanı Necat Karataş ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Bilgehan Ağbaba merkezde yapılacak toplantıda yer alacak. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası