Ege Postası
Geri

MHP Karabağlar SİM dualarla açıldı

Karabağlar Seçmen İletişim Merkezi (SİM) açılışında konuşan MHP Grup Başkanvekili, İzmir Milletvekili Oktay Vural, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüklendi. Vural, "Devlet Bilal'in babasının çiftliği değil. Cumhurbaşkanı Trabzon'da işsiz kardeşlerim var diyor, iş çok ama beğendiremiyormuş. Türkiye'nin sorunlarından bir haber anlayışla kendi oğlunun derdiyle dertlenen bir Cumhurbaşkanı var" dedi. Vural'ın hedefinde Cumhurbaşkanı Erdoğan
MHP Karabağlar SİM dualarla açıldı
Haberler / Yerel Politika
12 Mayıs 2015 Salı 20:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - TBMM MHP Grup Başkanvekili, İzmir Milletvekili, MHP İzmir 1'nci Bölge 1'nci sıra  Milletvekili Adayı Oktay Vural ve 2'nci sıra Milletvekili Adayı Aslan Savaşan'ın Karabağlar Seçmen İletişim Merkezi (SİM) açılışı gerçekleştirildi. Açılışa 1'nci Bölge adayları, STK temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı. Açılış dualar eşliğinde yapıldı. 


BAYRAK İNMEZ EZAN DİNMEZ 
CHP ve AK Parti'nin seçim beyannamelerini eleştiren Vural, "Buralara mücadele ederek geldik. Karabağlar'da iki seçim büromuz var biri çalışma ofisimiz diğeri de seçmenlerle iletişim kurmak seçmenlerin sorularını yanıtlamak için açmış bulunuyoruz. Türkiye belirsizlikler içinde. Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu devlet belirsizliklerin içerisine sokulmuştur. İktidar ve muhalefet bu milletin adını seçim beyannamelerine yazmıyorlar. Atatürk'ün kurduğu devletin özerkliğinden bahsetmiyor. Üniter devleti savunan yok. Biz MHP olarak seçim beyannamemizde, bizi bugünlere getiren ecdadımızın bütün emanetlerini bayrak inmez, ezan dinmez diyerek bugünlere getiren miletimizin adı Türk milletidir. Türkiye Milli ve üniter devlet olarak yaşayacaktır" dedi. 

TÜM SORUNLARI ÇÖZMEYE TALİBİZ
Türkiye'nin sorunlarını çok iyi bildiklerine dikkat çeken Vural, "Kim hangi dili konuşursa konuşsun eğitim ve resmi dilimiz Türkçedir. Bu vatanda Kürdistan inşa etmek isteyenlere inat Türkiye'dir Türk vatanıdır. Bunu herkes böyle bilsin emanete ihanet edenlere karşı, İzmirlilerin söyleyecekleri vardır. Milli değerlerimize sahip çıkarak sorunları çözmeye talibiz. Emeklinin, askeri ücretlinin, çiftçinin, köylünün derdini biliyoruz. İşsiz kalan çocuğunu görürken ağlayan anneyi, atanamayan öğretmenleri biliyoruz, madenlerde çalıştırılan işçi kardeşlerimizin sorunlarını biliyoruz. Tüm bunları çözmeye talibiz" diye konuştu. 

HUKUKUN OLMADIĞI YERDE ZORBALIK OLUR 
Başbakan Davutoğlu'na seslenen Vural, "Ben buradan ilan ediyorum emekliyi onurlu yaşayacak duruma, asgari ücretliyi evinde huzurlu yaşatamayacaksam, topraktan köylüyü doyuramayacaksam eğer ben genç insanlarıma iş umudu veremeyeceksem bu seçimi kimin için yapıyoruz. Bu millet alan terini akıtıyor. Gönlümüz zengin. 2,5 milyon Suriyeliye bakacak gücü varsa asgari ücretliye emekliye de bakabilecek gücü vardır. Milletin seçimini yapıyoruz. Türkiye bu belirsizliklerden kurtulmalı onun için bugün burada İzmir de devletin kurumlarına güven kalmadı. Tüm kurumların içini boşalttılar. Medya yaptığı haberlerden dolayı sorgulanıyor. Hepimiz makul şüpheli olabiliriz. Hukuk milletin hukukudur. Hukukun olmadığı yerde zorbalık olur" dedi.


İZMİRLİLER GEREKLİ CEVABI VERDİ 
Cumhurbaşkanın katıldığı toplu açılışlara dikkat çeken Vural, "AKP eş genel başkanı olarak toplu açılış adı altında miting düzenliyor. Cumhurbaşkanının olduğu yerde parti bayrağı olmaz Türk bayrağı olur. Cumhurbaşkanının muhalefet partilerine dil uzatması seçime müdahaledir. Bir tarafta Gündoğdu bir tarafta Atatürk Stadı gerekli cevabı verdi" diye konuştu. 

12 EYLÜL BENZETMESİ 
AK Parti zihniyetinin 12 Eylül zihniyetiyle aynı olduğunu ileri süren Vural, "12 Eylül zihniyetiyle aynı. Bugün ki zihniyet milliyetçileri ayakları altına aldı. O gün basın tehdit altındaydı. Aleyhinde yazı yazanlar içeri atılıyordu. Bugün de öyle. Ne farkı va? Kenan Evren o gün parti için miting yapıyordu bugün de yapıyor. Zihniyet aynı darbeci zihniyet, değişmiyor. Bizim milletimizi hangi partiye oy verirse versin, kula kulluk etmez ancak Cenab-ı Hakka kulluk eder. Daha önce sağcı-solcu diye bir şey vardı. Şimdi de hepimiz fişleniyoruz. Bunların birbirinden farkı yok. Egemenliğimizi, hürriyetimizi kısıtlama çabasında olan zihniyettir" diye konuştu. 

DEVLET BİLAL'İN BABASININ ÇİFTLİĞİ DEĞİL
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon'daki konuşmasında Bilal Erdoğan hakkında yaptığı konuşmayı eleştiren Vural, "Cumhurbaşkanı Bilal oğlanın söylediklerine bakıyor. 17-25 Aralık sürecinde kimin neyin peşinde olduğu görülüyor. Sayın Cumhurbaşkanı evladının ucuza kapamaya çalıştığı kupon araziler kimin arazisiyd? Devletle işi yokmuş, İzmir de imam hatip müdürleri ve vali ile ne işi vard? Devlet Bilal'in babasının çiftliği değil. Trabzon da işsiz kardeşlerim var diyor, iş çok ama beğendiremiyormuş. Türkiye'nin sorunlarından bir haber anlayışla kendi oğlunun derdiyle dertlenen bir Cumhurbaşkanı var. Taşı sıkıp suyunu çıkartırlar diyor. Burada nice yiğitler var. Memlekette taş kalmadı. Hangi taşı sıktı da armatör oldu. Gemi kaptanı oldu. Onun hesabını ver" dedi. 

ZAMAN İKTİDARA YÜRÜME ZAMANIDIR 
1'nci Bölge Adayı Aslan Savaşan ise"Gündoğdu Meydanı hınca hınç doldu. Türk milliyetçileri Türkiye'yi ayağa kaldırmaya inancı ve kararlıdır. Zaman MHP ile iktidara yürüme zamanıdır. Bizimle yürü İzmir, bizimle yürü Türkiye" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası