Ege Postası
Geri

MHP'de imza hareketliliği yeniden başladı

MHP İzmir'de, dört genel başkan adayının ekibinde yer alan isimlerden oluşan heyet imza toplamak için sahaya indi. İmza toplama süresi olarak iki gün olarak belirlenen zaman dilimi 1 haftaya çıkartıldı. 30-40 aralığında imzanın toplanabileceği belirtiliyor. Süre 1 haftaya çıktı, heyet kolları sıvadı
MHP'de imza hareketliliği yeniden başladı
Haberler / Yerel Politika
15 Temmuz 2016 Cuma 11:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - MHP'de olağanüstü kongre için yeniden imza startı verilirken, İzmir'de dört genel başkan adayı adına imza toplamak için heyet oluşturulmuştu. Heyette Meral Akşener ekibinden Murat Taşer, Koray Aydın ekibinden İlhan Köymen, Sinan Oğan ekibinden Hakan Ürün ve Mustafa Karakuş ile Ümit Özdağ ekibinden Reha Atakan yer aldı.

MHP'de imza hareketliliği yeniden başladı

Heyet imza toplama çalışmasının startını verirken, imza toplama süresi olarak iki gün olarak belirlenen zaman dilimi, 1 haftaya çıkartıldı.

Öte yandan heyette yer alan isimler imzaları adaylar adına toplamayacak ve sürekli istişare içinde olacak. Delegenin kapısı aday ismiyle değil "Olağanüstü kongre için imza istiyoruz" diye çalacak.

Heyette yer alan isimlerin öncelikle uzak ilçelerden çalışmaya başladığı bildirildi. 

Heyet toplanan imzaları Genel Merkez'e teslim edecek. Geçen sefer İzmir'den toplamda 30'a yakın imza toplanıldığı ve bu kez 30-40 aralığı imzanın toplanabileceği belirtiliyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası