Ege Postası
Geri

MHP'den Aliağa'da proje turu

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, belediye ekipleri tarafından çalışmalarına hızla devam edilen ve Aliağalıların bitmesini merakla beklediği ‘Avcı Ramadan Rekreasyon Alanı’ projesi hakkında Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Yönetimine bilgiler verdi.
MHP'den Aliağa'da proje turu
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Şubat 2015 Cumartesi 14:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Geçtiğimiz günlerde AK Parti Aliağa İlçe Teşkilatına ve CHP Aliağa İlçe Örgütünü proje hakkında bilgi veren Başkan Acar, İzmir İl Başkanı Necat Karataş öncülüğündeki Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetimini proje alanında gezdirerek yapılan çalışmaları anlattı.
 
PROJELER ADIM ADIM GERÇEKLEŞTİRİLİYOR
Avcı Ramadan bölgesinde fevkalade bir alan oluşturulacağına inandığını söyleyerek rekreasyon alanındaki çalışmaları yakından inceleyen Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “Serkan Acar kardeşimizin halka taahhüttü olan, seçim beyannamesine koymuş olduğu projeleri adım adım gerçekleştirdiğini burada görmüş bulunuyoruz. Avcı Ramadan bölgesi anlatıldığı gibi uzun yıllardır her dönem belediye başkanı olarak seçilen diğer başkanların seçim beyannamelerinde yer almış fakat yine de bu bölgeye hiç dokunulmamış. Bu nedenle burası Aliağa’ya yakışmayan bir pozisyonda kalmış. Serkan Acar kardeşimizin Belediye Başkanı seçildiği günden sonra yürütmüş olduğu çalışmalarla Avcı Ramadan bölgesi de fevkalade bir bölgeye dönüştürülecek.
 
KARATAŞ: ALİAĞA, İZMİR’DE 30 İLÇENİN İNCİSİ OLACAK
Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik anlayışına vurgu yapan Karataş, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik anlayışı ile ne kadar örtüştüğünü geçmişte de ifade etmiştim. Serkan Acar kardeşimizin de belediye başkanı seçilmeden önce ne kadar çalışkan ve ne kadar üretken bir insan olduğunu biliyorduk. Dolayısı ile buradaki çalışmaları görmekten çok mutlu oldum. Bu çalışmaların dışında Aliağa’da birçok çalışma yapılıyor, peyzaj çalışmalarından altyapı çalışmalarına kadar birçok çalışma var, ilerleyen zamanlarda Aliağa halkı bunu daha yakından görecektir. Ben inanıyorum ki Aliağa İzmir’de 30 ilçenin incisi olacak. İzmir’de 30 belediyeden ve belediye başkanından çok daha farklı ve çok daha çalışkan bir belediye başkanı göreceğiz” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası