Ege Postası
Geri

MHP'den Fatih Portakal'a ağır sözlerle tepki

MHP, Twitter'dan Devlet Bahçeli'nin genel başkanlığıyla ilgili anket düzenleyen gazeteci Fatih Portakal'a "alçalmış" ve "insanlığını yitirmiş" ifadelerinin yer aldığı bir Twitter mesajıyla tepki gösterdi.
MHP'den Fatih Portakal'a ağır sözlerle tepki
Haberler / Politika
21 Ocak 2016 Perşembe 09:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Milliyetçi Hareket Partisi, sosyal medya hesabından gazeteci Fatih Portakal'a ağır eleştirilerde bulundu.

Fatih Portakal, bugün sosyal medya hesabı üzerinden, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile ilgili bir anket yaptı. Tepki çeken ankette takipçilerine, “Sizce Devlet Bahçeli geçirdiği kalp operasyonundan sonra sağlık gerekçesiyle genel başkanlığı bırakır mı'” sorusunu yöneltti.

Bunun üzerine MHP’nin Twitter hesabından konuyla ilgili Portakal’a ağır ifadeler içeren bir cevap verildi. Portakal’a cevaben, “Fox TV’nin Soytarısı Fatih Portakal Liderimiz Devlet Bahçeli’nin sağlığı üzerinden anket-hesap yapacak kadar alçalmış, insanlığını yitirmiştir” ifadeleri kullanıldı.


Fatih Portakal MHP'den gelen açıklamanın ardından sosyal medya hesabından "Ekrandan ilk gün geçmiş olsun dileğinde bulunan kişiye keşke bu sözü kullanmasaydınız. Tepki hakaretsiz de olabilirdi. Kurumsal @MHP_Bilgi den özür bekliyorum. Aksi takdirde yargıya başvurup, 1 tl'lik manevi tazminat davası açacağım" ifadelerini kullandı.



Fatih Portakal'dan MHP'ye cevap

FOX Ana Haber'de ünlü anchorman Fatih Portakal, MHP'nin resmi twitter adresinden kendisi ile ilgili atılan tweete canlı yayında yanıt verdi.

 Fatih Portakal: "Emeğini ortaya koyan, sosyal medyayı etkin şekilde kullanmaya çalışan, kimsenin toplum mühendisliğine veya birey mühendisliğine soyunmayan bir insanım. Soytarı değilim. Onu iade ediyorum size aynen." dedi.

Medyafaresi'nden Ersin Karaca'nın haberine göre, Fatih Portakal'ın cevabı şu şekilde;

"Devlet Bahçeli'ye geçmiş olsun. Kalp kapakçığı değiştirildi. Ha bu arada MHP’den bana yapılan bir hakaret var. Bunu söylemeden geçmeyeceğim. FOX TV’nin soytarısı demişler benim için.. Enteresandır, Twitter’dan bir soru sordum. Hak etmiyorum ben bunu. Ben Cuma günü sayın Genel Başkan’a geçmiş olsun diyen bir insanım. Ben soytarı da değilim. Emeğini ortaya koyan, sosyal medyayı etkin şekilde kullanmaya çalışan, kimsenin toplum mühendisliğine veya birey mühendisliğine soyunmayan bir insanım. Soytarı değilim. Onu iade ediyorum size aynen.
Millet birbirine maalesef hakaret ediyor. Özellikle siyasetçiler, çünkü kendilerini güçlü zannediyorlar. Hayır güçlü değilsiniz. En az benim kadar eşitsiniz. Ben de sizin kadar eşitim, o kadar." (Medyafaresi)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası