Ege Postası
Geri

MHP'li Gubaş: İnsanlık Peygamberimizin örnek hayatına muhtaç

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manavgat İlçe Başkanı Halil Gubaş, Cenab-ı Allah'ın Habibim diyerek alemlere rahmet olarak gönderdiği rahmet Peygamberi Hz. Muhammed (sav) 63 yıllık örnek hayatını her Müslüman’ın hayatına düstur etmesi...
MHP'li Gubaş: İnsanlık Peygamberimizin örnek hayatına muhtaç
Haberler / Genel
15 Nisan 2013 Pazartesi 19:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manavgat İlçe Başkanı Halil Gubaş, Cenab-ı Allah'ın Habibim diyerek alemlere rahmet olarak gönderdiği rahmet Peygamberi Hz. Muhammed (sav) 63 yıllık örnek hayatını her Müslüman’ın hayatına düstur etmesi gerektiğini söyledi.

    Güllerin Efendisi Hz. Muhammed(sav) 1442 yıl önce Kutlu Doğum'u ile dünyayı şereflendirmesiyle karanlıkların aydınlığa gark olduğunu belirten Gubaş, günümüzde bireysel ve toplumsal olarak mutluluğun O'nun(sav) güzel ahlakını hayatlarda hayat bulmasıyla mümkün olacağını kaydetti.

    Halil Gubaş, "Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed(sav) evrensel çağrısı her daim insanlığı aydınlattı. Peygamberimiz 63 hayatıyla gönüllerimizde taht kurdu. İnsanlığa rahmet olarak gönderilen Sevgililer Sevgilisi'nin merhameti, adaleti, sabrı, metaneti ve örnek hayatını her zaman Müminlere rehber oldu. Rabbimiz O'na duyulan serin sevgiyi hiç bir zaman kalplerimizden eksik etmesin." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası