Ege Postası
Geri

MHP'li Senem Kılıç'tan çözüm süreci çıkışı: 'El ele vermişler...'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, 7 Haziran genel seçimlerinin ardından partisi hakkında bir kara propaganda kampanyası başlatıldığını söyledi. MHP'li Senem Kılıç'tan çözüm süreci çıkışı:
MHP'li Senem Kılıç'tan çözüm süreci çıkışı: 'El ele vermişler...'
Haberler / Yerel Politika
28 Ekim 2015 Çarşamba 09:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bu girişim, başarısız olunca, spekülasyonlarla partisinin oyunun düşmüş gibi gösterilerek, MHP’nin oy kaybettiği algısı yaratılmaya çalışıldığına dikkat çeken Kılıç, bir partinin mevcut oyları kaybetmesi için bir hata yapmış olması gerektiğini vurguladı.
MHP’nin hangi konuda yanlış yaptığı için oyunun düştüğünü soran Senem Kılıç, “Dikkat edin terör yeniden hortlayacak dedik, hortladı. Çözüm süreci bahane, terör örgütü şehirlerde silah depoluyor, yollarımıza mayın döşüyorlar dedik, şimdi hangi yolun altında kaç ton bomba va? diye düşünüyoruz” dedi.
“Bir terör örgütüne karşı başka bir terör örgütüyle anlaşılarak mücadele edilmez dedik. Ankara’nın ortasında yüzden fazla vatandaşımız hayatını kaybetti” diyen Kılıç şöyle devam etti:
“Hukuku istediğiniz gibi eğip bükmeyin, adalete olan inanç kaybolur dedik. Şimdi insanların adalet karşısında hakkını bile aramaktan nerdeyse vazgeçtiği bir hukuk sistemimiz oldu. Suriye’yi karıştırmayın, bu işe taraf olmayın dedik, kucağımızda 3 milyon mülteci ve değerli yalnızlığımızla başbaşa kaldık. Şimdi buradan tüm milletimize soruyorum: Milliyetçi Hareket Partisi’nin bugüne kadar uyarıda bulunduğu konulardan hangisi gerçekleşmed? Keşke biz haklı olmasaydık da, askerlerimiz polislerimiz şehit düşmeseydi, yüzlerce vatandaşımız canını yitirmeseydi, fakat biz ısrarla ve defalarca hem milletimizi hem de hükümeti uyardık. Bu kadar haklılığımız varken oylarımız düşmemiş tersine artmıştır. Hakkımızda yapılan kara propaganda ve asparagas haberlerin nedeni de bizim daha da güçlenmemizdir”



EL ELE VERMİŞLER...
Haklarında kendilerini karalayabilecek tek bir argüman bulunmayanların, partisinin tüm uzlaşma yollarına hayır dediği algısını yaratmaya çalıştığını hatırlatan Senem Kılıç, “Asıl onlar neye evet dediklerini millete anlatmak zorundalar. Biz, hayır dediğimiz için oyumuz düşmüş. Oysa milletimiz gördü. Biz vatanımızın bölünmesine, Atatürk ilke ve devrimlerinin yok sayılmasına, yolsuzluğa ve hırsızlığa hayır dedik. Bunlara hayır derken de, gelecek tehlikeleri tek tek sıraladık. Dolmabahçe’de mutabakat metnini beraber okuyanlar onlar, beyannamelerinde bile Türk milleti ibaresini kullanamayanlar diğerleri. Aklanıp gelemeyenler onlar, yolsuzlukla mücadeleden vazgeçenler diğerleri. Şimdi de el ele vermişler bizim oyumuzun düştüğünü iddia ediyorlar. Çünkü terörle müzakerede beis görmeyenler, karşılarındaki tek güç Milliyetçi Hareket Partisi’nin güçlenmesi karşısında çaresizler ve korkuyorlar” diye konuştu.

ONLARIN DA GELECEĞİNE SAHİP ÇIKIYORUZ...
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin bu ucuz algı yönlendirmesiyle, kaybettiği milliyetçi muhafazakar oyları geri almayı, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ise HDP’ye kaptırdığı oyları kapatmayı planladığını ifade eden Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü: “Her iki parti ne yaparsa yapsın, MHP’nin oylarını alamayacak. Milletimiz, 7 Haziran’dan sonra yaşananları gayet net gördü. Utanmasalar yakında, ‘Biz terörü bitirecektik, siz hayır dediniz’ suçlamasında bulunacaklar. Çift taraflı yalan üreten bir akıl tutulmasının içinde, tek başımıza milletimize gerçekleri anlatmaktan ve onları yanımızda mücadeleye çağırmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Çünkü biz haklıyız, ülkemizin, miiletimizin geleceğine sahip çıkıyoruz. Hatta, hakkımızda kara propaganda yapanların bile güvenli güzel bir geleceğe sahip olabilmesi, bizim başarımıza bağlı”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası