Ege Postası
Geri

MUDOSK, 106 dağcı ile zirve yaptı

Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında Muş Dağcılık Doğa Sporları Ve Arama Kurtarma Kulübü (MUDOSK) tarafından yürütülen 'Kötü Alışkanlıklardan Kurtulmanın Tek Yolu Eğitim ve Sevgidir' adlı projesi kapsamında 25 ilden ve Kosova...
MUDOSK, 106 dağcı ile zirve yaptı
Haberler / Genel
2 Temmuz 2013 Salı 18:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında Muş Dağcılık Doğa Sporları Ve Arama Kurtarma Kulübü (MUDOSK) tarafından yürütülen 'Kötü Alışkanlıklardan Kurtulmanın Tek Yolu Eğitim ve Sevgidir' adlı projesi kapsamında 25 ilden ve Kosova cumhuriyetinden 106 dağcıyla 1. Uluslararası MUDOSK Süphan Dağı Tırmanışı gerçekleştirildi.

Tırmanış öncesi Türkiye’nin değişik illerinden gelen dağcılar, SODES projesi kapsamında dağcılık eğitimi gören kursiyerlere kamp ve dağcılık hakkında bilgi verdi. Organizasyon heyetinde bulunan Prof. Dr. Okay Vural ve Ertuğrul Tugay, Muş Valisi Vedat Büyükersoy’a ve Belediye Başkanı Sayın Necmettin Dede’ye ziyarette bulundu.

MUDOSK Genel Sekreteri Mahmut Sönmez; faaliyetlerinin devam edeceğini, ağustos ayı içinde yurt dışı tırmanışlarının olduğunu belurterek, gelecek dönemde Süphan Dağı dışında memlekete yakın dağlarda tırmanışların devam edeceğini, uluslararası bazda şenlik düzenleyeceklerini bunun içinde çalışma yaptıklarını açıkladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası