Ege Postası
Geri

Mergen mesire alanı düzenleniyor

Nazilli Belediyesi, Denizli kara yolu Mergen Çayı kenarı su toplama merkezi yanında 2 bin 80 metre karelik yeni mesire alanı yapıyor. Mesire alanının geçmiş yıllarda piknik alanı olarak kullanıldığını, özelliklerini yitirerek kullanım dışı...
Mergen mesire alanı düzenleniyor
Haberler / Genel
2 Temmuz 2013 Salı 18:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Nazilli Belediyesi, Denizli kara yolu Mergen Çayı kenarı su toplama merkezi yanında 2 bin 80 metre karelik yeni mesire alanı yapıyor.

Mesire alanının geçmiş yıllarda piknik alanı olarak kullanıldığını, özelliklerini yitirerek kullanım dışı kaldığını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, eski mesire alanını yeniden yapılandırarak vatandaşların piknik yapabilecekleri alana dönüştüreceklerini söyledi. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan mesire alanında 8 adet 8’er kişilik ahşap masalar ve her masa yanında şömineler yer alacak.

Haluk Alıcık, “Toplu kullanım çeşmesi önceden mevcut olan mesire alanının 65 metrekarelik bölümüne çocuk oyun grupları konulacak. Şu an zemin betonları dökülen piknik alanının şöminelerinin yapımı devam ederken alanın güvenliği için de kamera sistemi döşenmekte. Yetişkin ağaçların bulunduğu bu alanın halkın kullanımına açılması için kolları sıvadık. Çok eskiden de mesire alanı olarak kullanılan 2080 metrekare büyüklüğündeki bu alanı tekrar eski günlerdeki haline, daha da ötesi çok daha güzel şekilde düzenleyerek hoş bir ortam haline getireceğiz. Bu alan yetişkin ağaçlarıyla, yazın yakıcı sıcağından uzak vatandaşımızın gönüllerince eğlenip dinlenebilecekleri bir ortam olacak. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin yoğun çalışmaları sonucu önümüzdeki günlerde mesire alanını faaliyete geçirerek hemşehrilerimizin aileleriyle, dostlarıyla hoşça vakit geçirmelerini diliyorum.” dedi.

Başkan Alıcık bu alan halkın kullanımına açıldıktan sonra önümüzdeki günlerde de Mergen Çayı köprüsünden itibaren Arslanlı girişine kadar olan ağaçlık bölgeye de periyodik aralıklarla mesire alanı yapılacağı bilgisini verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası