Ege Postası
Geri

AYSO: Aydın için ortak çalışmaya hazırız

Aydın Sanayi Odası (AYSO) Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Aydın’ın ihracat hedefine birlik ve beraberlik içerisinde ulaşılabileceğini söyledi.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) heyeti AYSO'yu ziyaret etti. Ziyaretten dolayı AYSO olarak mutlu olduklarını...
AYSO: Aydın için ortak çalışmaya hazırız
Haberler / Genel
2 Temmuz 2013 Salı 17:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aydın Sanayi Odası (AYSO) Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Aydın’ın ihracat hedefine birlik ve beraberlik içerisinde ulaşılabileceğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) heyeti AYSO'yu ziyaret etti. Ziyaretten dolayı AYSO olarak mutlu olduklarını belirten Mehmet Yunus Şahin, Aydın’ın ekonomisinin gelişmesi adına her zaman ortak çalışmaya hazır olduklarını ifade etti. AYSO Başkanı, “İlimiz ekonomisinin gelişmesi adına ilimiz milletvekilleri ile her zaman ortak çalışmalar yapılması hususunda hazırız. Sanayi odası olarak ilimizi özellikle yurt dışında en iyi şekilde tanıtarak yeni yatırımcıları kazanmak istiyoruz. Dönem içerisinde bin faal sanayici üye ve 1 milyar dolar ihracatı gerçekleştirme hedefine ancak birlik ve beraberlik içinde ulaşabiliriz.” dedi.

Aydın Sanayi Odası'nı ziyaret eden heyette CHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın, Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş, Kadın Kolları Başkanı Saadet Kavasgil, İl Genel Meclis Üyesi Erol Öz ve İl Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Kaya yer aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası