Ege Postası
Geri

Sabah Dershaneleri'nden 6 Türkiye birinciliği

Üniversite sınavında her yıl büyük başarılara imza atan Sabah Dershaneleri, bu yıl da bir rekora imza attı. Konya ve ilçelerinde hizmet veren dershanenin öğrencilerinden Ahmet Niyazi Ülkü, Denizhan Alan ve Refik Yıldız YGS ve LYS'de farklı...
Sabah Dershaneleri'nden 6 Türkiye birinciliği
Haberler / Genel
2 Temmuz 2013 Salı 17:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Üniversite sınavında her yıl büyük başarılara imza atan Sabah Dershaneleri, bu yıl da bir rekora imza attı. Konya ve ilçelerinde hizmet veren dershanenin öğrencilerinden Ahmet Niyazi Ülkü, Denizhan Alan ve Refik Yıldız YGS ve LYS'de farklı puan türlerinde toplam 6 Türkiye birinciliği elde etti.

Sabah Dershaneleri Genel Müdür Vekili Necmettin Taze, YGS ve LYS'de Türkiye'de ilk 100’e 10 öğrencilerinin girdiğini ve farklı puan türlerinde toplam 121 derece elde ettiklerini söyledi. Konya’da eğitim veren Sabah Dershaneleri’nin öğrencilerinden Ahmet Niyazi Ülkü Y-YGS-4 puan türünde, Denizhan Alan Y-YGS -3, Y-YGS-5 ve Y-YGS- 6 puan türlerinde ve Refik Yıldız Y-DİL -1 ve Y-DİL-3 puan türlerinde Türkiye birinciliklerini elde etti. Toplam 6 farklı puan türünde Türkiye şampiyonluğunu göğüsleyen Sabah Dershanesi öğrencilerini şimdi tercih heyecanı sardı.

Sabah Dershaneleri’nin YGS ve LYS sınavlarında gösterdiği başarının temelinde verimli ve sağlam bir eğitim sistemi olduğunu anlatan Necmettin Taze, her sınıfın bir rehber öğretmeni olduğunu dile getiriyor. Bu rehber öğretmenlerin sınıfın tüm programlarından sorumlu olduğunu aktaran Taze, "Rehber öğretmenler, öğrencilerimizle yıl boyunca haftalık ders ve doküman takibi yapıyor. Ayrıca dershanenin seri deneme sınavlarının yanı sıra her rehber öğretmen kendi sınıflarında YGS ve LYS öncesi deneme sınavları yapıyor. Rehber öğretmenler, deneme sınavları sonuçlarına göre her sınıfın eksik olduğu konuları tespit edip bu sınav sonuçlarına göre ders programlarını düzenliyor." dedi. Öğrencilerin sınavlarda çözemediği sorular ve anlamadıkları konular için Rehberlik Danışma Ofisleri’nde ayrıca programlar yaptıklarını anlattı.

Sınava hazırlanan öğrenci ailelerinin de motivasyonuna önem verdiklerini aktaran Sabah Dershaneleri Genel Müdür Vekili Necmettin Taze, 15 günlük periyotlarla telefonla veli bilgilendirmesi yaptıklarını dile getirdi. Taze "Bu yorucu maratonda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan değerli öğretmenlerimize ve ailelere teşekkür ederiz." dedi.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası