Ege Postası
Geri

Ağrı'da komutanlara veda yemeği

Ağrı Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü tarafından Ağrı İl Jandarma Komutanı Albay Hakkın Çetin ve Özel Harekat Tabur Komutanı Binbaşı Ceylan Yaman’a veda yemeği verildi.Ağrı Polisevi'nde düzenlenen yemeğe Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan,...
Ağrı'da komutanlara veda yemeği
Haberler / Genel
2 Temmuz 2013 Salı 18:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ağrı Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü tarafından Ağrı İl Jandarma Komutanı Albay Hakkın Çetin ve Özel Harekat Tabur Komutanı Binbaşı Ceylan Yaman’a veda yemeği verildi.
Ağrı Polisevi'nde düzenlenen yemeğe Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Buker, Vali Yardımcıları, Başsavcı Hüsnü Hakan Yağız, Ağır Adalet Komisyonu Başkanı Hamdi Vural, İ.Ç. Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Arslan, İl Jandarma Komutanı Hakkı Çetin, Emniyet Müdürü Bayram Çoşkun ve kurum müdürleri katıldı.
Yemekte bir konuşma yapan Jandarma Komutanı Çetin Ağrı’nın kendisi için özel bir yeri olduğunu belirterek, “Hem kurumlarımızla iyi bir diyalog içerisinde çalıştık, hem de halkımızla iyi diyaloglarımız oldu. Bu da çalışmalarımızda başarılı sonuçlar elde etmemizi sağladı. Bu süre içerisinde güzel dostluklar kurduk ve umuyorum bu bundan sonra da devam edecek. Gittiğimiz yerde de ,ağrı hep kalbimizde olacak. Herkesten helallik diliyorum” ifadelerini kullandı.
Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan ise “Bir ili en iyi şekilde yönetmenin yolu kurumlar arasındaki iyi iletişimi ve işbirliğini sağlamakla olur. Bu şekilde devletin vatandaşına hizmeti sağlıklı bir şekilde gerçekleşir. Aynı zamanda devlet ve vatandaş ilişkisini de kuvvetlendirir, güven ortamını sağlar. Ağrı’da bunu büyük ölçüde gerçekleştirdik. Bu da kurumlarımızın ve idarecilerimizin gayretiyle oldu. Bu gün yaklaşık bir yıldır birlikte çalıştığımız Jandarma Komutanımızı uğurluyoruz. Geçen süre içerisinde bahsettiğimiz gibi güzel bir çalışma gerçekleştirdik. Başarılı çalışmalarına şahit olduk. Ben buradaki çalışmalarından dolayı kendisini hem kutluyor hem de teşekkür ediyorum. Umarım bundan sonraki görev yerinde de başarılı çalışmalarını sürdürür. Buna da inancımız tamdır. Yeni görev yerinin hayırlı olmasını diliyorum. Aynı düşünce ve temennilerle Özel Harekat Tabur Komutanımız Ceylan Yaman’a da hayırlı olmasını ve başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan ve İl Emniyet Müdürü Bayram Çoşkun tarafından atamaları yapılan İl Jandarma Komutanı Albay Hakkın Çetin ve Özel Harekat Tabur Komutanı Binbaşı Ceylan Yaman’a hediye ve plaket verildi.
Programda ayrıca İl Emniyet Müdürü Bayram Çoşkun Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Hakan Yağız’a plaket takdim edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası