Ege Postası
Geri

MÜSİAD’tan Akdeniz Oyunları'na destek

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi ile Akdeniz Oyunları Adana Koordinatörü Vedat Kahyalar arasında oyunların Adana’da yapılacak karşılaşmaları, tören ve tanıtım organizasyonları için protokol imzalandı....
MÜSİAD’tan Akdeniz Oyunları'na destek
Haberler / Genel
15 Nisan 2013 Pazartesi 15:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi ile Akdeniz Oyunları Adana Koordinatörü Vedat Kahyalar arasında oyunların Adana’da yapılacak karşılaşmaları, tören ve tanıtım organizasyonları için protokol imzalandı.

MÜSİAD Adana Şube Başkanı Suat Yahşi, yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu törende yaptığı konuşmada 17. Akdeniz Oyunları’nın Adana’nın tanıtımı için çok iyi bir fırsat olduğunu söyledi. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceklerini dile getiren Yahşi, milletin menfaatine olan her organizasyona destek vereceklerini belirtti.

Akdeniz Oyunları Adana Koordinatörü Vedat Kahyalar ise Adana’da yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verdi. Adana’ya bir olimpiyat köyü kurulacağını, konaklama tesisleri yapılacağını ifade eden Kahyalar, Çukurova Üniversitesi ve Atlı Spor Kulübü’nün tesislerinde karşılamalar yapılacağını kaydetti. Kentte hizmet veren restoranlarda gıda ve hijyen eğitimi verildiğini belirten Kahyalar, taksiciler ve çeşitli esnaflara sertifika vereceklerini söyledi.

Koordinatör Kahyalar, oyunları süresince bölgeye yaklaşık 30 bin kişinin geleceğini, misafirler için kiralanan araçlarla hem çevre illere çeşitli geziler düzenleyerek, Adana’yı en iyi bir şekilde tanıtacaklarını vurguladı. Adana’ya 10 milyon liranın üzerinde bir yatırım yapılacağını dile getiren Kahyalar, “Bunun Adana ekonomisine ciddi katkısı olacağını düşünüyorum. Bir hareketlenme bir canlılık yaşanacak.” dedi.
Konuşmaların ardında Yahşi ve Kahyalar hazırlanan protokole imza attı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası