Ege Postası
Geri

Macaristan ile ilişkiler Kayseri'de konuşulacak

17. yüzyılda Macaristan ile olan ilişkilerimizin bugüne dönük yansımaları ile Türk- Macar ilişkilerini nasıl etkilediği hususları Kayseri'de düzenlenecek bir panelde ele alınacak.Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde Mimar ve Mühendisler...
Macaristan ile ilişkiler Kayseri'de konuşulacak
Haberler / Güncel
16 Nisan 2013 Salı 21:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
17. yüzyılda Macaristan ile olan ilişkilerimizin bugüne dönük yansımaları ile Türk- Macar ilişkilerini nasıl etkilediği hususları Kayseri'de düzenlenecek bir panelde ele alınacak.

Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Kayseri Şubesi, Türk Macar İşadamları Derneği'nin (TÜMİŞAD) organize ettiği "17. Yüzyıl Osmanlı Döneminde Macaristan Ticari, Tarihi, Kültürel İlişkilerimiz ve Günümüze Dönük Yansımaları" konulu panel ile iki ülke arasındaki ilişkiler masaya yatırılacak.

Panelin açılışında Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. H. Fahrettin Keleştemur ile MMG Kayseri Şube Başkanı Celal Dündar Selçuk birer konuşma yapacak. DEİK-DTİK Avrupa Bölge Başkan Yardımcısı ve Türk Macar İşadamları Derneği Başkanı Osman Şahbaz'ın yöneteceği panele konuşmacı olarak; Macaristan Ankara Büyükelçisi Prof. Dr. János Hóvári Erciyes Üni. Edebiya Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Süleyman Demirci, Prof. Dr. Mehmet İnbaşı ile Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şahin Yıldırım konuşmacı olarak katılacak.

Panel, Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi'nde 25 Nisan Perşembe günü saat 11.30'da başlayacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası