Ege Postası
Geri

Maganda kurşunu nişan törenini kana buladı: 12 yaralı

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Eskikızılelma köyünde nişan töreninde havaya av tüfeği ile ateş eden bir kişi, 2'si çocuk 12 kişiyi yaraladı.Köyde devam eden yeğeninin nişan töreninde havaya av tüfeği ile ateş eden Mehmet...
Maganda kurşunu nişan törenini kana buladı: 12 yaralı
Haberler / Güncel
10 Ağustos 2013 Cumartesi 16:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Eskikızılelma köyünde nişan töreninde havaya av tüfeği ile ateş eden bir kişi, 2'si çocuk 12 kişiyi yaraladı.

Köyde devam eden yeğeninin nişan töreninde havaya av tüfeği ile ateş eden Mehmet Ali Ş. (62), 12 kişinin çeşitli yerlerinden yaralanmasına neden oldu. Av tüfeğinden çıkan saçmalarla 2'si çocuk toplam 12 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı, durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Bu arada 12 kişinin yaralanmasına neden olan Mehmet Ali Ş. ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası