Ege Postası
Geri

Mahalle halkı cami açılışında ilk kez kaymakam gördü

Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesinde yeni yaptırılan 200 kişilik cami ibadete açıldı. Yılanlar köyü Gökdere Mahallesi sakinleri, caminin açılışına katılan Ulus Kaymakamı Ali Fuat Atik’e, mahallelerine ilk kez bir kaymakamın...
Mahalle halkı cami açılışında ilk kez kaymakam gördü
Haberler / Genel
6 Temmuz 2013 Cumartesi 20:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesinde yeni yaptırılan 200 kişilik cami ibadete açıldı. Yılanlar köyü Gökdere Mahallesi sakinleri, caminin açılışına katılan Ulus Kaymakamı Ali Fuat Atik’e, mahallelerine ilk kez bir kaymakamın geldiğini belirterek teşekkür etti.

        Caminin açılış kurdelesi, Kaymakam Ali Fuat Atik, İlçe Müftüsü İsrafil Gök, Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin ve köy muhtarı Nail Ermiş tarafından kesildi. Ulus Kaymakamı Ali Fuat Atik’in açılış konuşmasından sonra İlçe Müftüsü İsrafil Gök’ün yaptığı dua ve misafirlere yapılan yemek ikramından sonra program sona erdi.

        Açılış törenine Diyanet-Sen Ulus Şube Başkanı Ahmet Güner, KUDYAD Başkanı Nuri Güner, BAKİAD Genel Sekreteri Hasan Önder, Ufuk Okuma Salonu Müdürü İsmail Şen, köy muhtarı Nail Ermiş ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası