Ege Postası
Geri

Mahmutpaşa Alışveriş Festivali başladı

Eminönü Mahmutpaşa’da bu yıl ikincisi düzenlenen alışveriş festivali renkli görüntülere sahne oldu. Mahmutpaşa ürünlerini giyerek podyuma çıkan mankenler kına gecesi düzenledi. Mahmutpaşa Esnaf ve İşadamları Derneği tarafından bu...
Mahmutpaşa Alışveriş Festivali başladı
Haberler / Güncel
29 Ağustos 2013 Perşembe 13:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eminönü Mahmutpaşa’da bu yıl ikincisi düzenlenen alışveriş festivali renkli görüntülere sahne oldu. Mahmutpaşa ürünlerini giyerek podyuma çıkan mankenler kına gecesi düzenledi.

Mahmutpaşa Esnaf ve İşadamları Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Alışveriş Festivali'nin açılışı yapıldı. Açılış törenine Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Mahmutpaşa Esnaf ve İşadamları Derneği Başkanı Yusuf Yetişgin, Fatih Kaymakamı Ahmet Ümit ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mahmutpaşa ürünlerini giyerek podyuma çıkan mankenler kına gecesi töreni yaptı. Mankenlere, sanatçı Bedri Aysel de şarkı söyleyerek eşlik etti. Daha sonra podyumu küçük çocuklar çıkarak kıyafetlerini gösterdi. Vatandaşlar, gösterilere yoğun ilgi gösterdi. Bugün başlayan alışveriş festivalinin 29 eylüle kadar süreceği bildirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası