Ege Postası
Geri

Makine işi ustalara ait

Makine, araç, ekipman ve yedek parça için en doğru adreslerden birisi Gimas Makina olacaktır. Firma kuruluş aşamasından beri devam ettirdiği kalite politikası ile sektörde çok önemli bir konuma gelmiştir.
Makine işi ustalara ait
Haberler / Güncel
2 Ekim 2018 Salı 12:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İlk önce küçük çaplı çelik üretimi ile işe girişen Gimas daha sonra birçok faaliyet alanı ile sektörde nadir bir isim halini alıyor. İhracat açısından önemli bir paya sahip olan Şamil Girgin - Gimas Makina ürettiği tüm ürünleri kalite kontrol sistemi ile denetimi altına almıştır. Profesyonel bir hizmet yürütmek için de personel eğitimi çalışmaları yaparak uzman personel ihtiyacını bu şekilde karşılıyor. Firmanın Gimas iş ilanları personel seçimi için bir başka referans noktası sunuyor.

Petrokimya Hizmetleri Gimas ile Güvence Altında

Petrokimya hizmetleri çimento ve maden hizmetlerine göre daha hassas bir işlem sistematiğine sahiptir. İşlemlerin daha çok işlemeye ve karışım elde etmeye dönük olduğu bu hizmetler için Gimas farklı üretim alanları ve imalathaneler kurmuştur. Bu imalathaneler Gimas İzmir Gimas ve Gimas Çiğli ile zirve bir noktaya erişiyor. Gimas tüm rafineri ve petrokimya tesisleri için ASME S, ASME U, ASME R ve CE damgalı olarak basınçlı ve basınçsız ekipman ve araç gereç üretiyor. Ürün standart damgalarının yanı sıra Gimas tarafından sisteme edilen kalite kontrol sistemi ile fizik, mekanik ve kaynak mühendisleri tarafından kalite denetimi yapılarak raporları hazırlanıyor. Petrokimya ekipmanları içinde eşanjör, drum, kalon ve tank bulunuyor. Tüm araçlar istenilen zamanda ve kalitede Gimas müşteri memnuniyeti garantisi ile müşterilere teslim ediliyor.

Gimas Kurumsal Kültürü

Gimas kurumsal kültürü için gerekli olan sınırları uluslararası kalite politikası belirler. Yaşanılan coğrafyanın yapısal gereksinimlerinin farkında olan Gimas Makina sanayi imalat ve montaj hizmetleri ile ülkesine değer katmak için her daim yenilikçi ve kendini yenileyen bir kurum kültürü ile hareket etmekte. Uluslararası standart belgelere sahip olan Gimas her türlü projeyi kaşıyabilecek yeterli donanıma sahiptir.

İletişim

Gimas her daim müşteri istek, şikayet ve görüşlerine açık bir tavır içinde olmuştur. Bunun için kolay ulaşılabilir bir iletişim ağına da sahip. Gimas ile telefon, mesaj, sosyal medya ve mail adresleri ile iletişim kurmak mümkün.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası