Ege Postası
Geri

Malatyalı iş kadınlarından Suriyelilere iftar

Malatya Aktif Kadınlar Derneği (AKAD), ülkelerindeki şiddet olaylarından kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeliler için iftar verdi. Özel Rahime Batu Lisesi yemekhanesinde düzenlenen iftar yemeğine Malatya Valisi Vasip Şahin ve eşi Şeyma Şahin...
Malatyalı iş kadınlarından Suriyelilere iftar
Haberler / Genel
27 Temmuz 2013 Cumartesi 04:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Malatya Aktif Kadınlar Derneği (AKAD), ülkelerindeki şiddet olaylarından kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeliler için iftar verdi.

Özel Rahime Batu Lisesi yemekhanesinde düzenlenen iftar yemeğine Malatya Valisi Vasip Şahin ve eşi Şeyma Şahin de katıldı. Vali Şahin ve eşi, iftar sofrasına Suriyelilerle oturarak oruçlarını açtı.

AKAD Başkanı Mine Karaca, iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada, mübarek Ramazan ayında iftar sofralarını Suriyelilerle paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Suriye’de yaşanan acının herkes gibi kendilerini de derinden üzdüğünü belirten Karaca, “İslamiyet, kardeşlik, birlik ve beraberlik dinidir. Müslümanlar da tek vücut olmalıdır. Biz de İslam aleminin bir üyesi olarak Suriyeli kardeşlerimizin hissettiği acıyı hissediyoruz. Bu sıkıntıların en kısa sürede sona ermesini, Suriyeli kardeşlerimizin vatanlarına dönerek huzura kavuşmalarını temenni ediyoruz” dedi. Yemeğe 480 Suriyelinin katıldığını bildiren Karaca, Ramazan ayı boyunca bine yakın Suriyeliyi iftar sofrasında ağırlamayı planladıklarını dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası