Ege Postası
Geri

Maltepe’de emekli polis, sevgilisi ile 4 yaşındaki çocuğu rehin aldı

Maltepe’de kıskançlık krizine girdiği belirtilen emekli bir polis, elindeki tabancayla sevgilisini ve evde bulunan 4 yaşındaki bir çocuğu rehin aldı. Sevgilisini döverek yaralayan şahıs, polis ekiplerinin saatler süren çalışması sonucu...
Maltepe’de emekli polis, sevgilisi ile 4 yaşındaki çocuğu rehin aldı
Haberler / Güncel
3 Mayıs 2013 Cuma 03:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Maltepe’de kıskançlık krizine girdiği belirtilen emekli bir polis, elindeki tabancayla sevgilisini ve evde bulunan 4 yaşındaki bir çocuğu rehin aldı. Sevgilisini döverek yaralayan şahıs, polis ekiplerinin saatler süren çalışması sonucu ikna edilerek gözaltına alındı. Yaralı kadın ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 22.30 sıralarında Maltepe Fındıklı Mahallesi Göksu Sokak’taki bir apartmanın birinci katında meydana geldi. İddiaya göre Murat Ç. isimli emekli bir polis, sevgilisi Ayşe T. ile evde bulunan 4 yaşındaki Yiğit isimli çocuğu rehin aldı. Daireden gelen sesler üzerine apartman sakinleri durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, daireye girmekte zorlanınca sokağa özel harekat polisleri çağırıldı. Bazı özel harekat polisleri merdiven yardımıyla dairenin balkonuna çıktı.

Elinde tabanca bulunan şahsa müdahale etmeyen polis ekipleri, emekli polisi ikna etmeye çalıştı. Şahıs, bir süre sonra 4 yaşındaki çocuğu serbest bıraktı. 3 saat daha süre ikna çabalarının ardında kadın da serbest bırakıldı. Gözaltına alınan emekli polis, karakola götürüldü. Aldığı darbeler sonucu yüzü tanınmaz hale gelen Ayşe T. ise olay yerinde hazır bekletilen ambulansla Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, konuyla ilgili soruşturma başlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası