Ege Postası
Geri

Mamak Arena inşaatı sürüyor

Ankara Mamak Belediyesi’nin spor yatırımlarından biri olan Mamak Arena inşaatı devam ediyor. Mamak Arena, Başkent’te yapılan büyük spor organizasyonlarına da ev sahipliği yapabilecek.     Ortalama 16 bin metre karelik bir...
Mamak Arena inşaatı sürüyor
Haberler / Spor
16 Nisan 2013 Salı 11:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara Mamak Belediyesi’nin spor yatırımlarından biri olan Mamak Arena inşaatı devam ediyor. Mamak Arena, Başkent’te yapılan büyük spor organizasyonlarına da ev sahipliği yapabilecek.
    Ortalama 16 bin metre karelik bir alanda inşa edilen ve 4 bin 250 kişi kapasiteye sahip olan tesis 2013 yılında tamamlanarak hizmete açılması hedefleniyor. Yapımı yüzde 55 seviyelerine ulaşan Mamak Arena, büyük spor organizasyonlarının yanı sıra konser, toplantı, sivil toplum kuruluşlarının büyük organizasyonlarına da ev sahipliği yapabilecek.
    Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Şu anda Mamak sınırları içerisinde devam eden birçok spor yatırımı bulunuyor. Bu spor yatırımlarından biri olan Mamak Arena’da Mamak’ta eksikliği hissedilen büyük spor yatırımlarından biri. Gerek belediyemizin spor kulübünde bulunan sporcular olsun gerekse Mamak sınırları içerisinde bulunan sporcular her gün yeni bir başarıya imza atıyor. Mamak Arena tamamlandığı zaman sporcularımız çok daha profesyonel ortamlarda çalışma imkanı bulacak ve çok daha büyük başarılara imza atacak.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası