Ege Postası
Geri

Manduz: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu ayıbı örtmeli

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, yıllardır çözülmeyen sorunlarıyla gündeme gelen Uzundere TOKİ konutlarında vatandaşın nabzını tuttu. Yaşanan sıkıntılar karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Manduz, “TOKİ’nin yaptığı bu projenin baştan aşağı fiyasko olduğunu savundu…
Manduz: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu ayıbı örtmeli
Haberler / İzmir
6 Ocak 2013 Pazar 14:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 EGE POSTASI- Uzundere TOKİ konutlarında yaşayanlar uzun süre sonra dertlerini dinleyen birini bulmanın sevincini yaşadı. CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, heyelan gerekçesiyle Kadifekale’deki evleri yıkılan ve Uzundere TOKİ konutlarına yerleştirilen vatandaşları ziyaret etti.

YAŞANANLAR UTANÇ VERİCİ
Çağdaş bir kente yakışmayan görüntülerle karşılaşmanın şokuyla sarsılan CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, yaşanan sorunların baş aktörünün projenin sahibi olan TOKİ olduğunu vurguladı.
TOKİ halkının sorunlarının yaşadığımız yüzyıla baktığımızda utanç verici olduğunu Altyapı sorunları ile ilgili olarak da ciddi sıkıntılar yaşadıklarını ifade eden Manduz, ‘Uzundere TOKİ konutlarında yaşayanlar insanca ve daha güzel bir yaşam talebinden başka bir şey istimiyor.Pazar yeri ile evlerinin arası çok uzak. Vatandaşlar elektrik kesintilerinin sürekli olduğunu söylediler. Apartman görevlilerinin kaldığı alt katların yağmurlarda su basması ise ayrı bir dert. Karadeniz’de yaşanan ve yine TOKİ konutlarında can veren vatandaşlarımızı düşündükçe insan korkmadan edemiyor” diye konuştu.

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI NE YAPIYOR'
Asansörlerin çalışmadığını yerinde görerek yaşanan sıkıntıya şahit olan Polat Manduz “TOKİ nin yaptığı bu projenin baştan aşağıya fiyasko olduğunu vurguladı. Manduz Uzundere TOKİ halkının çektiği bu sıkıntıların bir an önce sona erdirilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a çağrıda bulunarak “Çevre ve Şehircilik Bakanlığının bu ayıbını örtmesi gerektiğini” söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası