Ege Postası
Geri

Manisa Belediyesi’nden Vefa Örneği

Manisa Belediyesi, vefat eden Manisa eski Belediye Başkanlarının mezarlarında düzenleme çalışması başlattı. İlk olarak mezar yerlerinin tespit edilerek fotoğraflandığı çalışmada, mezarlıkların ihtiyaç duyduğu eksiklikler tespit edildi. Ardından bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. Kente hizmet etmiş olan erkesin baş tacı olduğunu belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Kentimize hizmet etmiş merhum Belediye Başkanlarımıza vefamızı göstermek amacıyla mezarlarını düzenlemeye başladık” dedi.
Manisa Belediyesi’nden Vefa Örneği
Haberler / Ege
5 Eylül 2012 Çarşamba 15:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

MANİSA -Ebedi hayata göç etmiş olan Manisa eski Belediye Başkanlarının mezar yerlerinin tespitini yapan Manisa Belediyesi, bu mezarlarda temizlik, bakım ve onarım çalışması başlattı. Gösterilen bu vefa örneği, Manisalılardan da tam not aldı. Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Azmi Açıkdil öncülüğünde, Manisa’da Belediye Başkanlığı yapmış ve ebediyete göç etmiş Belediye Başkanlarının ilk olarak mezar yerlerinin tespiti yapıldı. Ardından eskiyen, otları büyüyen ve mezar taşları kırılan mezarlıklarda Manisa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park-Bahçe İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmayla, mezar yerleri ortaya çıkarıldı ve düzenleme yapıldı. Kırılan mezar taşları yenilendi, uzayan otlar da kesildi.

Manisa için hizmet yapan herkes başımızın tacıdır

Manisa için bir bayrak yarışı gibi gördükleri çalışmalarda, geçmişteki görev yapan belediye başkanlarını minnetle andığını ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Sayın belediye başkanlarımızdan her birinin değerli hizmetleri olmuştur. Bunların arasından ebediyete intikal etmiş değerli büyüklerimizin, en azından ebedi istirahatgahlarının temiz, bakımlı olması düşüncesiyle Manisa Belediyesi olarak çalışma başlattık. Kentimize hizmet etmiş merhum Belediye Başkanlarımıza vefamızı göstermek amacıyla mezarlarını düzenlemeye başladık. Manisa’mız için hizmet yapan herkes, başımızın tacıdır. Bu vesileyle kentimize hizmet etmiş ve aramızdan ayrılmış tüm büyüklerimizi, bu mübarek günlerde rahmet ve şükranla anıyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası