Ege Postası
Geri

Manisa'da katliam gibi kaza: 3 ölü 4 ağır yaralı

MANİSA'nın Kula ilçesinde bir otomobilin kamyona arkadan çarpması sonucu 1'i bebek 3 kişi öldü, 4 kişi ağır yaralandı.
Manisa'da katliam gibi kaza: 3 ölü 4 ağır yaralı
Haberler / 3. Sayfa
16 Haziran 2015 Salı 09:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Kaza, bugün saat 03.45 sıralarında Ankara-İzmir Karayolu Kula İlçesi Gökçeören Mahallesi Kovukdere Rampaları'nda meydana geldi. Kula'dan Salihli yönüne giden 35 yaşındaki Nuri Atsak yönetimindeki 42 AVC 37 plakalı otomobil, önünde giden 34 yaşındaki Abdurrahim Yılmaz yönetimindeki 21 AV 544 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada otomobil hurdaya dönerken, sürücü Nuri Atsak ağır yaralandı, aracın ön koltuğunda bulunan eşi, 33 yaşındaki Dilek Atsak ve kucağında olan 8 aylık kızı Elif Atsak sıkışarak öldü. Arka koltukta bulunan 35 yaşırdaki Duygu Türe de hayatını kaybederken 6 yaşındaki Azra Atsak, 8 yaşındaki Fadime İremnur Türe ile 21 yaşındaki Neşe Çiçek ağır yaralandı. 

Haber verilmesiyle kısa sürede olay yerine gelen sağlık ve Manisa Büyükşehir Belediyesi AKS 110 ekipleri, yaralıları araçtan çıkartıp, ilk müdahale sonrası Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hayatını kaybeden Duygu Türe ve sıkışan diğer cesetler, AKS 110 ekipleri tarafından otomobilden çıkartıldı. Kazadan yara almadan kurtulan kamyon şoförü Abdurrahim Yılmaz'ı gözaltına alan jandarma, soruşturma başlattı.

DÜĞÜNDEN DÖNERKEN KAZA YAPMIŞLAR


Manisa'nın Kula ilçesi'nde, 1'i bebek 3 kişinin öldüğü, 4 kişinin de ağır yaralandığı kazada, otomobildekilerin, Ankara'daki bir yakınlarının düğününden dönmek üzere yola çıktıkları belirtildi. Otomobildekilerin Aydın'ın Nazilli ilçesi'nde bir fastfood zincirinde müdür olan Nuri Atsak'ın eşi Dilek Atsak, kızları Elif Atsak ve Azra Atsak, Manisa'da sınıf öğretmeni olan baldızı Duygu Türe, baldızının kızı Fadime İremnur Türe ve Didim İlçesi'nde beden eğitimi öğretmeni olan bekar baldızı, 30 yaşındaki Neşe Çiçek olduğu belirlendi.



Kazada yaralanan 4 kişinin durumlarının ağır olduğu ve yoğun bakım ünitesindeki tedavilerinin sürdüğü bildirildi. Düğün dönüşü Ankara'yı gezip Anıtkabir'i ziyaret ettikleri, dönüş yolunda Denizli Pamukkale'yi de gezdikleri belirlenen otomobildekilerin izinlerinin bitmesi nedeniyle evlerine dönüş yolunda oldukları ve ilk olarak Duygu Türe ile kızını Manisa'ya bırakmaya giderken kazanın meydana geldiği belirtildi.
(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası