Ege Postası
Geri

Manisaspor'un Gözü Yüksekte

PTT 1'inci Ligi’nin 9’uncu haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk etmeye hazırlanan Manisaspor, güçlü rakibini yenip play off barajına bir adım daha yaklaşmayı planlıyor. Grubun 6, 7 ve 8’inci sırasında...
Manisaspor'un Gözü Yüksekte
Haberler / Spor
16 Ekim 2013 Çarşamba 15:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
PTT 1'inci Ligi’nin 9’uncu haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk etmeye hazırlanan Manisaspor, güçlü rakibini yenip play off barajına bir adım daha yaklaşmayı planlıyor.
Grubun 6, 7 ve 8’inci sırasında bulunan Şanlıurfaspor, Samsunspor ve Bucaspor’u bu hafta zorlu sınavların beklediğine dikkat çeken teknik heyet, İstanbul Büyükşehir Belediyespor galibiyeti ile üç rakibi de geçip ilk altıya girme şansını kullanmak istediklerini belirtti.
Bugün 2 çalışma yapan siyah beyazlı ekipte Bekir’in iyileşmesinin ardından milli takım kamplarındaki oyuncuların birer ikişer dönmesiyle kadro tamamlandı. Antrenmanlarda yapılan çift kale maçlarının büyük çekişmeye sahne olduğu dikkati çekti. (YC/AÖ)  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası