Ege Postası
Geri

Mardin’deki saldırıyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı

Mardin’de dün meydana gelen ve 5 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırıyla ilgili 3 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. 2’si anne, 3’ü çocuk 5 kişinin öldüğü olayla ilgili soruşturma ise hem jandarma hem polis bölgesinde...
Mardin’deki saldırıyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı
Haberler / Güncel
20 Eylül 2013 Cuma 11:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mardin’de dün meydana gelen ve 5 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırıyla ilgili 3 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. 2’si anne, 3’ü çocuk 5 kişinin öldüğü olayla ilgili soruşturma ise hem jandarma hem polis bölgesinde çok yönlü devam ediyor.

Alınan bilgiye göre, olayla ilgili soruşturmayı yürüten savcılık talimatı doğrultusunda, ölen Süer ve İpek ailesinin kan davalıları olduğu belirtilen 3 kişi gözaltına alındı. Mardin’in Savur ilçesine bağlı Yayla köyüne dün gece giden jandarma ekipleri, gözaltına aldığı kişileri, ifadeleri için Mardin’e getirdi.

Mardin Cezaevi önünde dün yapılan saldırıda; Emine İpek (24), çocukları Mirza (4) ve Nerin (11) ile Ayşe Süer (45) ile oğlu Süleyman Süer (5) hayatını kaybetmişti. Cenazeler, bugün Diyarbakır’da toprağa verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası