Ege Postası
Geri

Matematik şampiyonlarından Gönenç'e ziyaret

Bergamalı gençler, ABD Matematik Birliği ve Nebraska Üniversitesi tarafından düzenlenen ve kategorisinde dünyanın en prestijli yarışması sayılan 61. AMC (American Mathematics Competitions) isimli uluslararası matematik olimpiyatlarında büyük bir başarıya imza attı.
Matematik şampiyonlarından Gönenç'e ziyaret
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Şubat 2015 Cuma 13:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
86 ülkeden 350 bin ilköğretim öğrencisinin katıldığı olimpiyatlardan 4 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya ile dönen Bakırçay Koleji öğrencileri, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’i makamında ziyaret etti.

Bakırçay Koleji Okul Müdürü Ramazan Başoğlu ve Matematik Öğretmeni Haluk Sert’in de yer aldığı ziyarette Başkan Gönenç öğrencileri tebrik edip, elde ettikleri başarının gurur verici olduğunu söyledi.

Bergama Belediye Başkanı, başarılı bir geleceğin anahtarının iyi bir eğitim olduğunu vurguladı. Gönenç olimpiyat şampiyonlarına “Bergama Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz projelerle eğitime – öğretime elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz. Sizlerin başarılarıyla da mutlu oluyor, geleceğe daha umutla bakıyoruz. Ben hepinizi kutluyor, bu başarıyı hayatınız boyunca devam etmenizi diliyorum” dedi.

Başkan Gönenç, konuşmasının ardından öğrencilere hediye verirken ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası