Ege Postası
Geri

Meclis üyelerinden Selvitopu'na "stratejik" teşekkür

Karabağlar Belediyesi stratejik plan çalışması kapsamında birim müdürleri, belediye başkan yardımcıları ve muhtarlarla yaptığı toplantılardan sonra belediye meclis üyeleriyle de bir araya gelerek 5 yıllık çalışma planı için fikir alışverişi yaptı. Toplantıya başkanlık eden Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Karabağlar için kurduğumuz hayalleri, yapacağımız hizmetleri birlikte gerçekleştirmek önemli” dedi. Meclis üyeleri de önümüzdeki 5 yılı planlarken tek tek fikirlerinin alınmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve bu konuda Başkan Selvitopu’na teşekkür ettiler.
Meclis üyelerinden Selvitopu'na
Haberler / Yerel Yönetimler
16 Temmuz 2014 Çarşamba 10:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Karabağlar Belediyesi 2014-2019 stratejik plan toplantılarına devam ediyor. Açık, şeffaf ve katılımcı yönetim anlayışını Karabağlar’a aşılayan Başkan Selvitopu,  Karabağlar’ın önümüzdeki 5 yılını planlarken herkesin görüşlerini, önerilerini dikkate alıyor. Çalıkuşu Toplantı Salonu’nda, Başkan Yardımcıları Rahim Ürünveren, Alev Ağrı, Hüseyin Hepşengünler ve Ali Asker Yevimli’nin de katılımıyla gerçekleşen toplantıda Başkan Selvitopu bu kez de belediye meclis üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıda, İzmir’in en büyük ilçesinin sorunlarını, ihtiyaçlarını, yapılması gerekenleri meclis üyeleriyle tek tek görüşen Selvitopu, ilçenin geleceğinin birlikte, ortak paydada buluşarak planlanması gerektiği mesajını verdi.
 
Karabağlar için hayallerimizi birlikte gerçekleştireceğiz
Karabağlar’da önümüzdeki 5 yılda yapılacak çalışmalarda meclis üyelerinin fikirlerinin alınmasının stratejik plan çalışmalarında söz sahibi olmalarının çok önemli olduğunu vurgulayan Selvitopu, “Bazı şeyler hayalle başlar ve gerçekleşir. Bana, ‘5 yıl sonra nasıl bir Karabağlar hayal ediyorsunuz '’diye soruyorlar. 5 yıllık stratejik planımızda ilçemiz için yapacağımız her güzel işte sadece benim değil hepimizin hayalleri olmalı. Sizler de halk tarafından seçilerek bu göreve getirildiniz. Sizin de görüşleriniz, önerileriniz bu planda bulunmalı, ilçemizin geleceğini birlikte planlamalıyız.” Dedi.
 


Söz sahibi olmaktan mutluyuz

Toplantıda ilçeyle ilgili sorunlarını, yapılması gerekenleri, stratejik plana mutlaka girmesi gereken konuları Başkan Selvitopu ile bire bir görüşen meclis üyeleri ise uygulamadan dolayı Başkana teşekkür ettiler. Meclis üyeleri stratejik planın hazırlanması aşamasında sadece el kaldırıp indiren bir anlayış yerine söz sahibi kişiler olarak görüş bildirmekten mutlu olduklarını dile getirdiler.
 
Stratejik plan toplantılarının önümüzdeki günlerde farklı kesimlerin de görüşlerinin alınarak devam edeceği bildirildi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası