Ege Postası
Geri

Mecliste 'süreç' gerginliği: Buldan ve Çömez arasında gerginlik!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda İYİ Parti ve DEM Parti arasında bir kez daha 'süreç' gerginliği yaşandı.
Mecliste 'süreç' gerginliği: Buldan ve Çömez arasında gerginlik!
Haberler / Politika
14 Ekim 2025 Salı 17:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nun 14 Ekim 2025 tarihli 6'ncı birleşimi gergin anlara sahne oldu.

Genel kurulda söz alan İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, birleşimi yöneten TBMM Başkanvekili Pervin Buldan'ı hedef alarak "50 bin kişinin katili, bir alçak teröristin mesajlarını Türkiye'ye taşımak gibi bir sorumluluğunuz yok" dedi. 

Bunun üzerine Buldan araya girerek Çömez'e "Bu sözlerinizi reddediyorum. Bir insana saygısızlığı asla kabul etmem" diye seslendi. Buldan sözlerinin devamında "Ben bir iş yapıyorsam bu ülkenin geleceği için yapıyorum, barış için yapıyorum" ifadelerini kullandı. 

İki isim arasında bir süre daha devam eden tartışmanın ardından Buldan, birleşime ara vererek partilerin grup başkanvekillerini görüşmeye çağırdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası