Ege Postası
Geri

Mecliste vasiyetini açıkladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Kasım ayı meclis toplantısı ilginç diyaloglara sahne oldu. Meclisteki muhalif çıkışlarıyla bilinen AK Parti'li Çağlar Haspolat flaş sözlerin altına imza atarak Bayraklı'yla ilgili vasiyetini açıkladı. Mecliste vasiyetini açıkladı!
Mecliste vasiyetini açıkladı!
Haberler / Yerel Politika
24 Kasım 2016 Perşembe 10:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Başkanvekili Sırrı Aydoğan idaresinde gerçekleşen meclis toplantısında Bayraklı'da uzun süredir tartışılan Altınyol altgeçidi bir kez daha gündeme taşındı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısında AK Parti'li Çağlar Haspolat ile Başkanvekili Sırrı Aydoğan arasında yaşanan ilginç Altınyol diyaloğu güne damgasını vurdu.

"VASİYETİM ALTINYOL"

Toplantıda söz alan AK Parti'li Çağlar Haspolat, Karabağlar Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden meclis üyesi Azad Fazla adına yaptığı ve önceki günlerde törenle hizmete açtığı park için teşekkürlerini ileterek kendi vasiyetini açıkladı. Haspolat, "Azad Fazla adına Karabağlar Belediyesi'nin yaptığı park için teşekkür ediyorum. Buradan ben de vasiyetimi açıklamak istiyorum. Eğer ben ölürsem adıma park yapmayın. Bayraklı Altınyol'u yerin altına alın. Adını da "Çağlar Haspolat Alt Geçidi" koyun. Bana yeter" diye konuştu.

AYDOĞAN: SEN ÖL, ÇARESİNE BAKARIZ!

Haspolat'ın sözleri mecliste kahkalara neden olurken Başkanvekili Aydoğan, " Biliyorum o proje senin projen. Sen öl, bakarız" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası