Ege Postası
Geri

Mehmet Öcalan İmralı'ya gitmek için bekliyor

Abdullah Öcalan'ın kardeşi Mehmet Öcalan ile adada cezalarını çeken iki mahkumun yakını İmralı Adası’na gitmek üzere Bursa'nın Gemlik ilçesine geldi.Sabah saatlerinde İmralı Adası’na gitmek için Gemlik'e gelen 3 mahkum yakını işlemlerinin...
Mehmet Öcalan İmralı'ya gitmek için bekliyor
Haberler / Güncel
1 Temmuz 2013 Pazartesi 09:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Abdullah Öcalan'ın kardeşi Mehmet Öcalan ile adada cezalarını çeken iki mahkumun yakını İmralı Adası’na gitmek üzere Bursa'nın Gemlik ilçesine geldi.

Sabah saatlerinde İmralı Adası’na gitmek için Gemlik'e gelen 3 mahkum yakını işlemlerinin yapılması için İlçe Jandarma Komutanlığı’na geçti. Mehmet Öcalan ile mahkum Hakkı Alphan’ın kardeşi Zülfü Alphan ve mahkum Cumali Karsu’nun yakını Pervin Oduncu otomobil içerisinde işlemlerin yapılmasını bekledi.

Mehmet Öcalan burada gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Gündemdeki konuları herkes biliyor. Ne konuşacağımızı bende şu anda bilmiyorum. Yetkililer izin verirse gidersek dönüşte size açıklama yaparım.”

Mehmet Öcalan son olarak 12 Haziran’da İmralı Adası’na gidip kardeşi ile görüşmüştü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası