Ege Postası
Geri

Mekke Resulleri programı Hz. Yusuf 'la devam etti

Başakşehir Belediyesi’nin Ramazan programlarının ana teması olan 'Mekke Resulleri' kapsamında düzenlenen söyleşilerin dördüncüsünde yazar Abdullah Yıldız, Sular Vadisi’nde Hz. Yusuf (as)’u anlattı. Bahçeşehir etkinlik alanında,...
Mekke Resulleri programı Hz. Yusuf 'la devam etti
Haberler / Güncel
26 Temmuz 2013 Cuma 12:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başakşehir Belediyesi’nin Ramazan programlarının ana teması olan 'Mekke Resulleri' kapsamında düzenlenen söyleşilerin dördüncüsünde yazar Abdullah Yıldız, Sular Vadisi’nde Hz. Yusuf (as)’u anlattı. Bahçeşehir etkinlik alanında, naat ve tasavvuf yorumcusu Dursun Ali Erzincanlı sahne alırken, Türk Tasavvuf Müziği’nin seçkin eserlerini seslendiren Erkan Mutlu Kayaşehir’de hayranlarıyla buluştu.

Hafız Mustafa Efe’nin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan gecede yazar Abdullah Yıldız yaptığı söyleşide Kur’an-ı Kerim’in yüzde 60’ının peygamberlerin hayatını anlattığına dikkat çekti. Kur’an-ı Kerim’de Hz. Yusuf (as)’un hayatının bir bütün olarak işlendiğini belirten Yıldız, "Güzellik timsali Peygamberin sadece yüzü değil, ahlakı ve iffeti de güzel. Günümüzde çocuklarımızın örnek aldığı insanlar sinema, dizi yıldızları oldu. Onların önüne güzel örnekler koymalı, bizlerde davranışlarımızla örnek olmalıyız. Ancak bu sayede Allah (cc)’ın razı geleceği çocuklar yetiştirebiliriz." diye konuştu. Yazar Abdullah Yıldız söyleşi sonunda kitaplarını da imzaladı.

Aile ve çocukların birlikte yarışıp eğlendiği etkinliklerde de Dursun Ali Erzincan sevenleriyle buluştu. Peygamber Efendimiz için yazdığı şiirleri naif sesiyle yorumlayan Erzincanlı, dinleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Şiir dinletisi arasında anlattığı hikayelerle beğeni toplayan Erzincanlı, 3. kez Bahçeşehir’de olmaktan duyduğu mutluluğu da dile getirdi. Kayaşehir Ramazan etkinliklerinde ise Erkan Mutlu sahne aldı. Mutlu, ağırlıklı olarak bu yıl çıkardığı Aşiyan albümü ile Kayaşehirlilerle buluştu. Konser sonunda albümünü sevenlerine imzalayan sanatçı alkışlarla uğurlandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası